دانلود کتاب Handbook of Fruits and Fruit Processing (به فارسی: کتاب راهنمای میوه ها و فرآوری میوه) نوشته شده توسط «Y.H. Hui – József Barta – M. Pilar Cano – Todd W. Gusek – Jiwan S. Sidhu Ph.D. – Nirmal K. Sinha Ph.D»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای میوه ها و فرآوری میوه
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Blackwell Pub
نویسنده: Y.H. Hui – József Barta – M. Pilar Cano – Todd W. Gusek – Jiwan S. Sidhu Ph.D. – Nirmal K. Sinha Ph.D
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 688
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 0-81381981-4 , 978-0-8138-1981-5
نوبت چاپ: 1st ed
توضیحات کتاب کتاب راهنمای میوه ها و فرآوری میوه
فرآوری میوه ها به سرعت در حال تغییر است. در کتاب راهنمای میوه ها و فرآوری میوه، دکتر ی.ح. هوی و تیم تحریریهاش بیش از چهل استاد دانشگاهی و متخصص صنعت را گرد هم آوردهاند تا منبعی ضروری در مورد اصول علمی و روشهای فنآوری برای پردازش انواع میوهها ایجاد کنند. این کتاب فرآوری میوه ها را از چهار منظر توصیف می کند: مبنای علمی، اصول ساخت و مهندسی، تکنیک های تولید و فرآوری میوه های جداگانه. دانش علمی از باغبانی، زیست شناسی، شیمی و تغذیه میوه ها پایه و اساس را تشکیل می دهد. ارائه اصول فنی و مهندسی مربوط به فرآوری میوه ها مقدمه ای برای تولید تجاری آنها است. به عنوان مثال، ساخت چندین دسته از محصولات میوه مورد بحث قرار می گیرد. بخش پایانی کتاب به بحث درباره میوهها میپردازد و برداشت آنها را تا یک محصول نهایی در بازار خردهفروشی پوشش میدهد. به عنوان یک کتاب مرجع حرفه ای مملو از آخرین تحقیقات یا به عنوان یک کتاب درسی عملی پر از مثال پس از مثال از کاربردهای کالا، کتاب راهنمای میوه ها و فرآوری میوه ها منبع فعلی، جامع و در عین حال فشرده ایده آل برای صنعت میوه است.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای میوه ها و فرآوری میوه»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.