کتاب الکترونیکی

کتاب راهنمای میوه ها و فرآوری میوه

Handbook of Fruits and Fruit Processing

دانلود کتاب Handbook of Fruits and Fruit Processing (به فارسی: کتاب راهنمای میوه ها و فرآوری میوه) نوشته شده توسط «Y.H. Hui – József Barta – M. Pilar Cano – Todd W. Gusek – Jiwan S. Sidhu Ph.D. – Nirmal K. Sinha Ph.D»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای میوه ها و فرآوری میوه

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Blackwell Pub

نویسنده: Y.H. Hui – József Barta – M. Pilar Cano – Todd W. Gusek – Jiwan S. Sidhu Ph.D. – Nirmal K. Sinha Ph.D

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 688

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 0-81381981-4 , 978-0-8138-1981-5

نوبت چاپ: 1st ed

توضیحات کتاب کتاب راهنمای میوه ها و فرآوری میوه

فرآوری میوه ها به سرعت در حال تغییر است. در کتاب راهنمای میوه ها و فرآوری میوه، دکتر ی.ح. هوی و تیم تحریریه‌اش بیش از چهل استاد دانشگاهی و متخصص صنعت را گرد هم آورده‌اند تا منبعی ضروری در مورد اصول علمی و روش‌های فن‌آوری برای پردازش انواع میوه‌ها ایجاد کنند. این کتاب فرآوری میوه ها را از چهار منظر توصیف می کند: مبنای علمی، اصول ساخت و مهندسی، تکنیک های تولید و فرآوری میوه های جداگانه. دانش علمی از باغبانی، زیست شناسی، شیمی و تغذیه میوه ها پایه و اساس را تشکیل می دهد. ارائه اصول فنی و مهندسی مربوط به فرآوری میوه ها مقدمه ای برای تولید تجاری آنها است. به عنوان مثال، ساخت چندین دسته از محصولات میوه مورد بحث قرار می گیرد. بخش پایانی کتاب به بحث درباره میوه‌ها می‌پردازد و برداشت آنها را تا یک محصول نهایی در بازار خرده‌فروشی پوشش می‌دهد. به عنوان یک کتاب مرجع حرفه ای مملو از آخرین تحقیقات یا به عنوان یک کتاب درسی عملی پر از مثال پس از مثال از کاربردهای کالا، کتاب راهنمای میوه ها و فرآوری میوه ها منبع فعلی، جامع و در عین حال فشرده ایده آل برای صنعت میوه است.


The processing of fruits continues to undergo rapid change. In the Handbook of Fruits and Fruit Processing, Dr. Y.H. Hui and his editorial team have assembled over forty respected academicians and industry professionals to create an indispensable resource on the scientific principles and technological methods for processing fruits of all types. The book describes the processing of fruits from four perspectives: a scientific basis, manufacturing and engineering principles, production techniques, and processing of individual fruits. A scientific knowledge of the horticulture, biology, chemistry, and nutrition of fruits forms the foundation. A presentation of technological and engineering principles involved in processing fruits is a prelude to their commercial production. As examples, the manufacture of several categories of fruit products is discussed. The final part of the book discusses individual fruits, covering their harvest to a finished product in a retail market. As a professional reference book replete with the latest research or as a practical textbook filled with example after example of commodity applications, the Handbook of Fruits and Fruit Processing is the current, comprehensive, yet compact resource ideal for the fruit industry.

دانلود کتاب «کتاب راهنمای میوه ها و فرآوری میوه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.