کتاب الکترونیکی

کتاب راهنمای غذاهای منجمد

Handbook of frozen foods

دانلود کتاب Handbook of frozen foods (به فارسی: کتاب راهنمای غذاهای منجمد) نوشته شده توسط «Y. H. Hui – Isabel Guerrero Legarretta – Miang Hoong Lim – K.D. Murrell – Wai-Kit Nip»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای غذاهای منجمد

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Marcel Dekker

نویسنده: Y. H. Hui – Isabel Guerrero Legarretta – Miang Hoong Lim – K.D. Murrell – Wai-Kit Nip

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 707

حجم کتاب: 15 مگابایت

کد کتاب: 9780824747121 , 0-8247-4712-7

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کتاب راهنمای غذاهای منجمد

این مرجع با جمع‌آوری مقدار قابل توجهی از تخصص حرفه‌ای در زمینه علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی منجمد، ساخت، پردازش، بازرسی و ایمنی مواد غذایی منجمد را توصیف می‌کند – بررسی طیف گسترده‌ای از موضوعات در بسته‌بندی مواد غذایی منجمد، کیفیت و ماندگاری. از بیش از 50 نفر از معتبرترین رهبران در این زمینه.


Collecting an impressive amount of professional expertise on frozen food science, technology, and engineering, this reference describes the manufacture, processing, inspection, and safety of frozen foods—surveying a wide range of topics in frozen food packaging, quality, and shelf-life from more than 50 of the most respected leaders in the field.

دانلود کتاب «کتاب راهنمای غذاهای منجمد»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.