دانلود کتاب Handbook of food science, technology, and engineering (به فارسی: کتاب راهنمای علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Y. H. Hui – Frank Sherkat»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی
موضوع اصلی: فن آوری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Taylor & Francis
نویسنده: Y. H. Hui – Frank Sherkat
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 3618
حجم کتاب: 35 مگابایت
کد کتاب: 0849398479 , 9780849398476
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کتاب راهنمای علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی
پیشرفتها در علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی با چنان سرعتی اتفاق میافتد که به دست آوردن اطلاعات دقیق و فعلی در بهترین حالت چالش برانگیز است. در حالی که تقریباً همه افرادی که در این رشتهها فعالیت میکنند، در طول زمان دادههای متنوعی را جمعآوری کردهاند، یک منبع سازمانیافته و جامع حاوی این دادهها بسیار ارزشمند است. هندبوک علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی، مجموعه 4 جلدی، آن منبعی است که آخرین اطلاعات موجود را در قالبی کامل و ساده ارائه می کند.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.