کتاب الکترونیکی

کتاب راهنمای علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی

Handbook of food science, technology, and engineering

دانلود کتاب Handbook of food science, technology, and engineering (به فارسی: کتاب راهنمای علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Y. H. Hui – Frank Sherkat»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی

موضوع اصلی: فن آوری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Taylor & Francis

نویسنده: Y. H. Hui – Frank Sherkat

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 3618

حجم کتاب: 35 مگابایت

کد کتاب: 0849398479 , 9780849398476

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کتاب راهنمای علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی

پیشرفت‌ها در علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی با چنان سرعتی اتفاق می‌افتد که به دست آوردن اطلاعات دقیق و فعلی در بهترین حالت چالش برانگیز است. در حالی که تقریباً همه افرادی که در این رشته‌ها فعالیت می‌کنند، در طول زمان داده‌های متنوعی را جمع‌آوری کرده‌اند، یک منبع سازمان‌یافته و جامع حاوی این داده‌ها بسیار ارزشمند است. هندبوک علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی، مجموعه 4 جلدی، آن منبعی است که آخرین اطلاعات موجود را در قالبی کامل و ساده ارائه می کند.


Advances in food science, technology, and engineering are occurring at such a rapid rate that obtaining current, detailed information is challenging at best. While almost everyone engaged in these disciplines has accumulated a vast variety of data over time, an organized, comprehensive resource containing this data would be invaluable to have. The Handbook of Food Science, Technology, and Engineering, 4 Volume Set is that resource, presenting the latest information available in a thorough, straightforward format.

دانلود کتاب «کتاب راهنمای علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.