دانلود کتاب Handbook of Food Enzymology (به فارسی: راهنمای آنزیم شناسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «John R. Whitaker – Alphons G. J. Voragen – Dominic W.S. Wong»
اطلاعات کتاب راهنمای آنزیم شناسی مواد غذایی
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Marcel Dekker
نویسنده: John R. Whitaker – Alphons G. J. Voragen – Dominic W.S. Wong
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 1052
حجم کتاب: 14 مگابایت
کد کتاب: 9780824706869 , 0824706862
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب راهنمای آنزیم شناسی مواد غذایی
روشهای فعلی خالصسازی، شناسایی، جداسازی و شناسایی آنزیمها و همچنین آخرین استراتژیهای بیوتکنولوژیکی برای کشف و توسعه آنزیم را مورد بحث قرار میدهد.
دانلود کتاب «راهنمای آنزیم شناسی مواد غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.