کتاب الکترونیکی

راهنمای آنزیم شناسی مواد غذایی

Handbook of Food Enzymology

دانلود کتاب Handbook of Food Enzymology (به فارسی: راهنمای آنزیم شناسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «John R. Whitaker – Alphons G. J. Voragen – Dominic W.S. Wong»


اطلاعات کتاب راهنمای آنزیم شناسی مواد غذایی

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Marcel Dekker

نویسنده: John R. Whitaker – Alphons G. J. Voragen – Dominic W.S. Wong

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 1052

حجم کتاب: 14 مگابایت

کد کتاب: 9780824706869 , 0824706862

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب راهنمای آنزیم شناسی مواد غذایی

روش‌های فعلی خالص‌سازی، شناسایی، جداسازی و شناسایی آنزیم‌ها و همچنین آخرین استراتژی‌های بیوتکنولوژیکی برای کشف و توسعه آنزیم را مورد بحث قرار می‌دهد.


Discusses current methods of enzyme purification, characterization, isolation, and identification, as well as the latest biotechnological strategies for enzyme discovery and development.

دانلود کتاب «راهنمای آنزیم شناسی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.