دانلود کتاب Handbook of Food Engineering, Second Edition (به فارسی: کتابچه راهنمای مهندسی مواد غذایی، ویرایش دوم) نوشته شده توسط «Dennis R. Heldman – Daryl B. Lund»
اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای مهندسی مواد غذایی، ویرایش دوم
موضوع اصلی: فن آوری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Dennis R. Heldman – Daryl B. Lund
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 1038
حجم کتاب: 15 مگابایت
کد کتاب: 0824753313 , 9780824753313
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب کتابچه راهنمای مهندسی مواد غذایی، ویرایش دوم
از آنجایی که تقاضا برای غذاهای ایمن، مغذی و راحت همچنان در حال افزایش است، و قابلیتهای زیستشناسی مولکولی و بیوشیمی تغذیه همچنان در حال گسترش است، نیاز به اطلاعات مهندسی بهروز حیاتیتر میشود. استفاده از مفاهیم مهندسی نوآورانه، پیشرفت های علمی را قادر می سازد تا در تولید با کیفیت ترین محصولات غذایی با کمترین هزینه ممکن استفاده شود.
راهنمای مهندسی مواد غذایی، ویرایش دوم، جدیدترین اطلاعات موجود را برای طراحی کارآمد و توسعه فرآیندهای مورد استفاده در تولید محصولات غذایی، همراه با پیشینه سنتی و اطلاعات اساسی جمع آوری می کند. مطابق با سبک جامع و آموزنده نسخه اصلی، این ویرایش دوم بر روی خواص ترموفیزیکی غذا و ثابتهای سرعت تغییر در اجزای غذا در طول پردازش تمرکز دارد. استفاده از این ویژگی ها و ثابت ها در طراحی فرآیند را برجسته می کند.
با مروری بر خواص مواد غذایی و مواد تشکیل دهنده غذا و عملیات واحد سنتی مرتبط با تولید مواد غذایی، این کتاب به بحث در مورد نکات خاص مرتبط با انجماد، غلظت، کم آبی، پردازش حرارتی و اکستروژن میپردازد. فصلهای کلیدی مفاهیم اساسی حمل و نقل و ذخیرهسازی مایعات و جامدات و همچنین موضوعات مهم در بستهبندی، تمیز کردن و بهداشت را پوشش میدهند. اطلاعات جدید در مورد فرآیندهای غشایی نه تنها به غلظت مایع، بلکه سایر کاربردهای غشاها در پردازش مواد غذایی نیز می پردازد. فصل های مربوط به انتقال جرم در غذاها و بسته بندی مواد غذایی به طور گسترده ای تجدید نظر شده است.
تعریف مفاهیم مهندسی همانطور که در آخرین پیشرفتها در تولید مواد غذایی اعمال میشوند، کتابچه راهنمای مهندسی مواد غذایی، ویرایش دوم به تکامل مهندسی غذا به عنوان رابطی بین مهندسی و سایر علوم غذایی کمک میکند.
Handbook of Food Engineering, Second Edition assembles the most recent information available for the efficient design and development of processes used in the manufacturing of food products, along with traditional background and fundamental information. In keeping with the comprehensive and informative style of the original, this second edition focuses on the thermophysical properties of food and the rate constants of change in food components during processing. It highlights the use of these properties and constants in process design.
Beginning with a review of the properties of food and food ingredients and the traditional unit operations associated with food manufacture, the book moves on to discuss specific points associated with freezing, concentration, dehydration, thermal processing, and extrusion. Key chapters cover basic concepts of the transport and storage of liquids and solids, as well as important topics in packaging, cleaning, and sanitation. New information on membrane processes addresses not only liquid concentration, but also other applications for membranes in food processing. The chapters on mass transfer in foods and food packaging have been extensively revised.
Delineating the concepts of engineering as they are applied to the latest advancements in food manufacture, Handbook of Food Engineering, Second Edition contributes to the evolution of food engineering as an interface between engineering and other food sciences.
دانلود کتاب «کتابچه راهنمای مهندسی مواد غذایی، ویرایش دوم»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.