دانلود کتاب Handbook of Fermented Functional Foods (به فارسی: کتابچه راهنمای غذاهای کاربردی تخمیری) نوشته شده توسط «Edward R.(Ted) Farnworth»
اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای غذاهای کاربردی تخمیری
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Taylor & Francis
نویسنده: Edward R.(Ted) Farnworth
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 602
حجم کتاب: 7 مگابایت
کد کتاب: 1420053264 , 9781420053265
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب کتابچه راهنمای غذاهای کاربردی تخمیری
برای قرن ها، مردم در سرتاسر جهان از تخمیر برای حفظ و تقویت طعم و مزه طیف گسترده ای از غذاها استفاده می کردند. امروزه، فعل و انفعالات پیچیده میکروبیوتا در دستگاه گوارش بر هضم مناسب، متابولیسم و مقاومت در برابر بیماری ها تأثیر می گذارد. با تأکید بیشتر بر محصولات طبیعی و نقش غذا در سلامت و تندرستی، تولیدکنندگان مواد غذایی بار دیگر نه تنها برای افزایش عمر مفید، بلکه برای ایجاد محصولات غذایی کاربردی که نقش فعالی در حفظ سلامت کلی دارند، به تخمیر روی میآورند.
با پنج فصل جدید و به روز رسانی تمام داده ها برای انعکاس آخرین یافته های تحقیقاتی، کتاب راهنمای غذاهای عملکردی تخمیری، ویرایش دوم، مزایای سلامتی غذاهای تخمیر شده و همچنین فرآیندها و تکنیک های تولید مربوط به تولید محصولات غذایی تخمیری را بررسی می کند. این نسخه با حفظ بالاترین کیفیت اطلاعات و فرمت آسان در دسترس نسخه قبلی خود، شامل فصول جدیدی در مورد زیتون، تمپه، و غذاهای تخمیر شده سنتی چین، تایلند و هند است. این به تاریخچه غذاهای تخمیر شده نگاه می کند و فواید خاص شیر تخمیر شده، کفیر، ماست و پنیر را نشان می دهد. مشارکت محصولات تخمیر شده سویا، از جمله ناتو و میسو، و همچنین تخمیر سبزیجات دیگر مانند کیمچی کره ای و دونجانگ و کلم ترش آلمانی را پوشش می دهد. این کتاب همچنین فعالیت زیستی و فراهمی زیستی میکروارگانیسمها را توضیح میدهد و روشهای اخیر تولید کشتهای پروبیوتیک برای افزودن به غذاهای تخمیر شده برای افزایش مزایای سلامتی را بررسی میکند.
این ویرایش دوم با ارائه یافتهها و تفاسیر جدیدی که به وضوح بیشتر به نقش مهم غذاهای تخمیری در رژیم غذایی و سلامت کلی ما اشاره میکند، دانش فعلی تولید مواد غذایی تخمیر شده را نشان میدهد و اعتبار رو به رشد پروبیوتیکها را در حفظ سلامت منعکس میکند.
Featuring five new chapters and updating all data to reflect the latest research findings, Handbook of Fermented Functional Foods, Second Edition examines the health benefits of fermented foods as well as the processes and production techniques involved in manufacturing fermented food products. Maintaining the highest quality information and the easily accessible format of its predecessor, this edition includes new chapters on olives, tempeh, and the traditional fermented foods of China, Thailand, and India. It looks at the history of fermented foods and reveals the specific benefits of fermented milk, Kefir, yogurt, and cheese. Contributions cover fermented soy products, including Natto and Miso, as well as the fermentation of other vegetables such as Korean Kimchi and Doenjang and German sauerkraut. The book also explains the bioactivity and bioavailability of microorganisms and investigates the more recent practice of producing probiotic cultures to add to fermented foods for increased health benefit.
Presenting new findings and interpretations that point even more clearly to the important role fermented foods play in our diet and overall health, this second edition demonstrates the current knowledge of fermented food production and reflects the growing credibility of probiotics in health maintenance.
دانلود کتاب «کتابچه راهنمای غذاهای کاربردی تخمیری»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.