دانلود کتاب Handbook of Dietary Fiber Food Science and Technology (به فارسی: راهنمای علم و فناوری مواد غذایی فیبر رژیمی) نوشته شده توسط «Susan Sungsoo Cho»
اطلاعات کتاب راهنمای علم و فناوری مواد غذایی فیبر رژیمی
موضوع اصلی: علمی-محبوب
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Susan Sungsoo Cho
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 842
حجم کتاب: 20 مگابایت
کد کتاب: 9780824789602 , 0-8247-8960-1
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب راهنمای علم و فناوری مواد غذایی فیبر رژیمی
آخرین تحقیقات در مورد تجزیه و تحلیل، متابولیسم، عملکرد، و خواص فیزیکوشیمیایی فیبر، کنسانتره فیبر، و ایزولههای فعال زیستی را ارائه میکند – بررسی تأثیر فیبر بر بیماریهای مزمن، سلامت قلب و عروق، سرطان و دیابت. کاربردهای غذایی و اثربخشی و ایمنی پسیلیوم، فیبر چغندرقند، پکتین، آلژینات، صمغ عربی و سبوس برنج را بررسی می کند!
دانلود کتاب «راهنمای علم و فناوری مواد غذایی فیبر رژیمی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.