کتاب الکترونیکی

راهنمای علم و فناوری مواد غذایی فیبر رژیمی

Handbook of Dietary Fiber Food Science and Technology

دانلود کتاب Handbook of Dietary Fiber Food Science and Technology (به فارسی: راهنمای علم و فناوری مواد غذایی فیبر رژیمی) نوشته شده توسط «Susan Sungsoo Cho»


اطلاعات کتاب راهنمای علم و فناوری مواد غذایی فیبر رژیمی

موضوع اصلی: علمی-محبوب

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Susan Sungsoo Cho

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 842

حجم کتاب: 20 مگابایت

کد کتاب: 9780824789602 , 0-8247-8960-1

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب راهنمای علم و فناوری مواد غذایی فیبر رژیمی

آخرین تحقیقات در مورد تجزیه و تحلیل، متابولیسم، عملکرد، و خواص فیزیکوشیمیایی فیبر، کنسانتره فیبر، و ایزوله‌های فعال زیستی را ارائه می‌کند – بررسی تأثیر فیبر بر بیماری‌های مزمن، سلامت قلب و عروق، سرطان و دیابت. کاربردهای غذایی و اثربخشی و ایمنی پسیلیوم، فیبر چغندرقند، پکتین، آلژینات، صمغ عربی و سبوس برنج را بررسی می کند!


Presents the latest research on the analysis, metabolism, function, and physicochemical properties of fiber, fiber concentrates, and bioactive isolates–exploring the effect of fiber on chronic disease, cardiovascular health, cancer, and diabetes. Examines food applications and the efficacy and safety of psyllium, sugar beet fiber, pectin, alginate, gum arabic, and rice bran!

دانلود کتاب «راهنمای علم و فناوری مواد غذایی فیبر رژیمی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.