دانلود کتاب Guide to Protein Purification (به فارسی: راهنمای تصفیه پروتئین) نوشته شده توسط «John N. Abelson»
اطلاعات کتاب راهنمای تصفیه پروتئین
موضوع اصلی: بیوشیمی: انولوژیست
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Unknown
نویسنده: John N. Abelson
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1990
تعداد صفحه: 861
حجم کتاب: 15 مگابایت
کد کتاب: 0121820831 , 9780121820831
توضیحات کتاب راهنمای تصفیه پروتئین
راهنمای خالص سازی پروتئین که برای پاسخگویی به نیازهای دانشجو، محقق باتجربه و تازه وارد به این رشته طراحی شده است، یک کتابچه راهنمای جامع است که تمامی مراحل به روز لازم برای تصفیه، مشخص کردن و مدیریت پروتئین ها و آنزیم ها را در یک منبع ارائه می دهد. .ویژگی های کلیدی* رویه های مفصلی که به تازگی برای این جلد نوشته شده است* اطلاعات عملی گسترده* منطق و راهبردهای خالص سازی پروتئین و آنزیم* دیدگاه های شخصی درباره خالص سازی آنزیم توسط محققان برجسته در میان موضوعات تحت پوشش* روش های کلی برای مدیریت پروتئین ها و آنزیم ها* استخراج، تقسیم بندی درون سلولی، و روشهای انحلال * تکنیکهای تصفیه جامع * روشهای تصفیه تخصصی * خصوصیات پروتئین * روشهای ایمونولوژیک * تجزیه و تحلیل کامپیوتری ساختار پروتئین
دانلود کتاب «راهنمای تصفیه پروتئین»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.