کتاب الکترونیکی

پروتکل های گلیکوبیولوژی

Glycobiology Protocols

دانلود کتاب Glycobiology Protocols (به فارسی: پروتکل های گلیکوبیولوژی) نوشته شده توسط «Ningguo Gao PhD (auth.) – Inka Brockhausen (eds.)»


اطلاعات کتاب پروتکل های گلیکوبیولوژی

موضوع اصلی: مولکولی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Humana Press

نویسنده: Ningguo Gao PhD (auth.) – Inka Brockhausen (eds.)

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 382

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9781588295538 , 158829-5532

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب پروتکل های گلیکوبیولوژی

گلیکوبیولوژی شامل مطالعات کربوهیدرات‌های پیچیده و تغییرات پس از انتقال پروتئین‌ها می‌شود و به یک زمینه مهم بین‌رشته‌ای شامل شیمی، بیوشیمی، زیست‌شناسی، فیزیولوژی و آسیب‌شناسی تبدیل شده است. اگرچه تحقیقات اولیه به سمت روشن کردن ساختارهای کربوهیدراتی مختلف و آنزیم‌های سنتزکننده آن‌ها بود، اکنون این زمینه به سمت شناسایی عملکرد کربوهیدرات‌ها پیش رفته است. پروتکل های شرح داده شده در پروتکل های گلیکوبیولوژی، پایه محکمی برای بررسی عملکرد گلیکان در سلامت و بیماری است. شبیه سازی بسیاری از ژن های شرکت کننده در فرآیندهای گلیکوزیلاسیون به افزایش دانش ما در مورد نحوه کنترل گلیکوزیلاسیون کمک کرده است، اما همچنین بُعد دیگری از پیچیدگی را به تنوع عظیم ساختارهای ناهمگن الیگوکاریدهای گلیکوپروتئین ها، پروتئوگلیکان ها و گلیکولیپیدها خانواده ای از پروتئین های آنزیمی مشابه برای هر مرحله گلیکوزیلاسیون وجود دارد. گلیکوزیل ترانسفرازها هم برای اهداکننده قند نوکلئوتیدی و هم برای استرات گیرنده بسیار خاص هستند، اما بسیاری از عوامل دیگر انتقال قند را کنترل می کنند، از جمله محل و توپولوژی آنزیم ها، کوفاکتورها، پروتئین های چاپرون احتمالی و در دسترس بودن بسترهای پذیرنده قند. تجزیه و تحلیل سازمان درون سلولی گلیکوزیلاسیون و عوامل کنترل کننده فعالیت آنزیم های شرکت کننده در سلول حوزه های مهمی هستند که به تلاش های تحقیقاتی بیشتری نیاز دارند. چالش دیگر برای تحقیقات آینده، درک گلیکودینامیک سلول است، یعنی اینکه سلول چگونه به محرک‌هایی که منجر به تغییرات بیولوژیکی و پاتولوژیک از نظر تغییرات در گلیکوزیلاسیون می‌شود، پاسخ می‌دهد و چگونه این امر بر زیست‌شناسی سلول تأثیر می‌گذارد.


Glycobiology involves studies of complex carbohydrates and posttrans- tional modifications of proteins, and has become an important interdiscip- nary field encompassing chemistry, biochemistry, biology, physiology, and pathology. Although initial research was directed toward elucidation of the different carbohydrate structures and the enzymes synthesizing them, the field has now moved toward identifying the functions of carbohydrates. The pro- cols described in Glycobiology Protocols form a solid basis for investigations of glycan functions in health and disease. The cloning of many of the genes participating in glycosylation processes has helped to enhance our knowledge of how glycosylation is controlled, but has also added another dimension of complexity to the great heterogeneous variety of the structures of the oligos- charides of glycoproteins, proteoglycans, and glycolipids. A family of similar enzyme proteins exists for each glycosylation step. Glycosyltransferases are extremely specific for both the nucleotide sugar donor and the acceptor s- strate, but many other factors control sugar transfer, including the locali- tion and topology of enzymes, cofactors, possible chaperone proteins, and the availability of sugar acceptor substrates. The analysis of the intracellular organization of glycosylation and of the factors controlling the activities of the participating enzymes in the cell are important areas that need more research efforts. Another challenge for future research is to understand the glycodynamics of a cell, that is, how the cell responds to stimuli leading to biological and pathological changes in terms of alterations in glycosylation, and how this affects the biology of the cell.

دانلود کتاب «پروتکل های گلیکوبیولوژی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.