دانلود کتاب Genetically Modified Crops: Their Development, Uses and Risks (به فارسی: محصولات اصلاح شده ژنتیکی: توسعه، کاربردها و خطرات آنها) نوشته شده توسط «G.h. Liang»
اطلاعات کتاب محصولات اصلاح شده ژنتیکی: توسعه، کاربردها و خطرات آنها
موضوع اصلی: ژنتیک
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: G.h. Liang
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 416
حجم کتاب: 8 مگابایت
کد کتاب: 9781560222804 , 1560222808 , 1560222816
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب محصولات اصلاح شده ژنتیکی: توسعه، کاربردها و خطرات آنها
دانش روز را در مورد تحقیقات جدید و پیشرفت در فناوری تراریخته به دست آورید!
محصولات اصلاح شده ژنتیکی: توسعه، کاربردها و خطرات آنها اطلاعات پیشگامانه ای در مورد ادغام DNA خارجی در هسته سلول گیاهی برای ایجاد دگرگونی مثبت ارائه می دهد. این جلد به جزئیات روشهای تحویل ژن، ابزارها و تکنیکهای آزمایشگاهی برای افزایش میزان موفقیت و مزایا، خطرات و محدودیتهای این روشها میپردازد. نویسندگانی که در خط مقدم این فناوری در حال توسعه قرار دارند، مروری جامع از محصولات تراریخته و تحقیقات حیاتی بر روی جنسهای گیاهی خاص که دستخوش تغییر ژنتیکی شدهاند، ارائه میکنند.
بیوتکنولوژی کشاورزی به یک رکن اصلی ملی و ضروری کشاورزی و تولید مواد غذایی تبدیل شده است و این کتاب یک ابزار علمی مهم برای آگاه ساختن شما از آخرین پروتکل های تحول ژنتیکی است. این کتاب همچنین اهدافی را که دانشمندان در تلاش برای رسیدن به آن هستند، از جمله بیان ژن هدفمند که در آن ژن فقط در زمان خاصی از چرخه زندگی گیاه بیان میکند، اما قبل از مصرف انسان ناپدید میشود، ترسیم میکند. یکی از بزرگترین نگرانی ها حفظ رفاه مصرف کننده است و نویسندگان در این جلد بارها یافته های خود را از نظر ایمنی برای مصرف انسان مورد بحث قرار می دهند.
با محصولات اصلاح شده ژنتیکی: توسعه، کاربردها و خطرات آنها، شما می توانید موارد زیر را بررسی کنید:
تاریخچه تبدیل محصول و تکنیک هایی که بیشتر برای تحویل ژن استفاده می شود، از جمله بمباران بیولیستیک و تبدیل با واسطه آگروباکتریوم به روش های مختلف تعیین انتقال موفقیت آمیز ژن در گیاهان تراریخته فرضی، مانند لکه گیری، سنجش عملکردی، و آزمایش نتاج استفاده از تبدیل گیاهی با هدایت ریکامبیناز برای بهبود تحویل ژن وفادار و سازگار و انتقال تولید مثل موفقیت آمیز یک پروتئین حشره کش از تخم مرغ در ذرت تراریخته – و مزایای آن برای جامعه وضعیت فعلی ارزیابی خطر و نمونه هایی از حوادثی که سطح نگرانی را در مورد گیاهان اصلاح شده ژنتیکی خارج از آزمایشگاه افزایش داده اند
این کتاب همچنین شامل چندین فصل در مورد روش های فعلی تغییر شکل است که شامل محصولات خاص می شود مانند: P> برنج سورگوم یونجه گندم پنبه ای و بیشتر!
محصولات اصلاح شده ژنتیکی: توسعه، کاربردها و خطرات آنها یک کتاب راهنمای ضروری برای زراعیان، متخصصان ژنتیک گیاهی و مولکولی، و دانشجویان در زراعت، ژنتیک، حشره شناسی، باغبانی و آسیب شناسی گیاهی است. این راهنما همچنین برای مصرف کنندگان نگران که مایل به دانستن آخرین یافته های علمی در مورد محصولات اصلاح شده ژنتیکی هستند مفید است. این کتاب که با ارجاعات، ارقام و عکسها تکمیل شده است، برای بهروز ماندن علم و فناوری، خواندن آن ضروری است.
Genetically Modified Crops: Their Development, Uses, and Risks provides groundbreaking information on the integration of foreign DNA into the nucleus of a plant cell to produce a positive transformation. This volume details methods of gene delivery, laboratory tools and techniques to increase success rates, and the benefits, risks, and limitations of these methods. Authors at the forefront of this developing technology provide a comprehensive overview of transgenic crops and vital research on specific plant genera that have undergone transgenic transformation.
Agricultural biotechnology has become a national and necessary mainstay of farming and food production, and this book is an important scientific tool to keep you informed of the latest protocols of genetic transformation. This book also outlines the goals that scientists are striving to reach, such as targeted gene expression where the gene only expresses itself at a certain time in the plant’s life cycle, but disappear before human consumption. One of the greatest concerns is maintaining the welfare of the consumer, and in this volume the authors repeatedly discuss their findings in terms of safety for human consumption.
With Genetically Modified Crops: Their Development, Uses, and Risks, you’ll explore:
the history of crop transformation and the techniques most commonly used for gene delivery, including biolistic bombardment and Agrobacterium-mediated transformation various methods of determining successful gene transfer in putative transgenic plants, such as blotting, functional assaying, and progeny testing the utilization of recombinase-directed plant transformation to improve faithful and consistent gene delivery and transference the successful reproduction of an insecticidal protein from chicken eggs in transgenic corn—and its benefits to society the current status of risk assessment and examples of incidents that have raised the level of concern about genetically modified plants outside the lab
This book also contains several chapters about current methods of transformation involving specific crops such as:
cotton wheat alfalfa sorghum rice and more!
Genetically Modified Crops: Their Development, Uses, and Risks is an indispensable guidebook for agronomists, plant and molecular geneticists, and students in agronomy, genetics, entomology, horticulture, and plant pathology. This manual is also useful to concerned consumers who wish to know the latest scientific findings on genetically modified crops. Complete with references, figures, and photographs, this book is a must-read to keep up to date with science and technology.
دانلود کتاب «محصولات اصلاح شده ژنتیکی: توسعه، کاربردها و خطرات آنها»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.