کتاب الکترونیکی

تنوع ژنتیکی در حساسیت طعم

Genetic Variation in Taste Sensitivity

دانلود کتاب Genetic Variation in Taste Sensitivity (به فارسی: تنوع ژنتیکی در حساسیت طعم) نوشته شده توسط «John Prescott – Beverly J. Tepper»


اطلاعات کتاب تنوع ژنتیکی در حساسیت طعم

موضوع اصلی: ژنتیک

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Marcel Dekker, Inc

نویسنده: John Prescott – Beverly J. Tepper

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 274

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9780824740870 , 0-8247-4087-4

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب تنوع ژنتیکی در حساسیت طعم

با ارائه نتایج ارائه شده در سمپوزیوم Sensitivity to PROP (6-n-propylthiouracil) که به عنوان ماهواره در کنفرانس سازمان تحقیقات شیمی حسی اروپا در ارلانگن، آلمان برگزار شد، انتخاب های میدانی این جلد همه جنبه های اندازه گیری حساسیت PROP را از آن بررسی می کند. ارزش توصیفی با توجه به تجربیات حسی، ادراکات مزه فردی و انتخاب های غذایی به قدرت پیش بینی آن در عرصه تغذیه و سلامت عمومی است.

در مورد استفاده از تنوع ژنتیکی در طعم به عنوان نشانگر زیستی برای خطر بیماری قلبی عروقی، چاقی و بیماری مزمن بحث می کند.


Featuring results presented at the Sensitivity to PROP (6-n-propylthiouracil) symposium held as a satellite to the European Chemosensory Research Organisation conference in Erlangen, Germany, this volume’s field-shaping selections review all sides of PROP sensitivity measurement—from its descriptive worth with regard to sensory experiences, individual taste perceptions, and food choices to its predictive power in the nutrition and public health arenas.

Discusses the use of genetic variation in taste as a biomarker for risk of cardiovascular disease, obesity, and chronic disease.

دانلود کتاب «تنوع ژنتیکی در حساسیت طعم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.