دانلود کتاب Genetic Variation in Taste Sensitivity (به فارسی: تنوع ژنتیکی در حساسیت طعم) نوشته شده توسط «John Prescott – Beverly J. Tepper»
اطلاعات کتاب تنوع ژنتیکی در حساسیت طعم
موضوع اصلی: ژنتیک
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Marcel Dekker, Inc
نویسنده: John Prescott – Beverly J. Tepper
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 274
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9780824740870 , 0-8247-4087-4
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب تنوع ژنتیکی در حساسیت طعم
با ارائه نتایج ارائه شده در سمپوزیوم Sensitivity to PROP (6-n-propylthiouracil) که به عنوان ماهواره در کنفرانس سازمان تحقیقات شیمی حسی اروپا در ارلانگن، آلمان برگزار شد، انتخاب های میدانی این جلد همه جنبه های اندازه گیری حساسیت PROP را از آن بررسی می کند. ارزش توصیفی با توجه به تجربیات حسی، ادراکات مزه فردی و انتخاب های غذایی به قدرت پیش بینی آن در عرصه تغذیه و سلامت عمومی است.
در مورد استفاده از تنوع ژنتیکی در طعم به عنوان نشانگر زیستی برای خطر بیماری قلبی عروقی، چاقی و بیماری مزمن بحث می کند.
Discusses the use of genetic variation in taste as a biomarker for risk of cardiovascular disease, obesity, and chronic disease.
دانلود کتاب «تنوع ژنتیکی در حساسیت طعم»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.