دانلود کتاب Fungal Biotechnology in Agricultural, Food, and Environmental Applications (Mycology) (به فارسی: بیوتکنولوژی قارچی در کاربردهای کشاورزی، غذایی و محیطی (قارچ شناسی))
اطلاعات کتاب بیوتکنولوژی قارچی در کاربردهای کشاورزی، غذایی و محیطی (قارچ شناسی)
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press, Marcel Dekker
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 475
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 0132198576
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب بیوتکنولوژی قارچی در کاربردهای کشاورزی، غذایی و محیطی (قارچ شناسی)
موضوعات کلیدی عبارتند از استخراج سیال فوق بحرانی در مهندسی مواد غذایی، چربی ها و روغن ها از مواد گیاهی، قندها و کربوهیدرات ها، و آلکالوئیدها از گیاهان طبیعی با استفاده از سیالات فوق بحرانی. فصل حذف کلسترول از محصولات غذایی مورد توجه خاص خواهد بود.
دانلود کتاب «بیوتکنولوژی قارچی در کاربردهای کشاورزی، غذایی و محیطی (قارچ شناسی)»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.