کتاب الکترونیکی

بیوتکنولوژی قارچی در کاربردهای کشاورزی، غذایی و محیطی (قارچ شناسی)

Fungal Biotechnology in Agricultural, Food, and Environmental Applications (Mycology)

دانلود کتاب Fungal Biotechnology in Agricultural, Food, and Environmental Applications (Mycology) (به فارسی: بیوتکنولوژی قارچی در کاربردهای کشاورزی، غذایی و محیطی (قارچ شناسی))


اطلاعات کتاب بیوتکنولوژی قارچی در کاربردهای کشاورزی، غذایی و محیطی (قارچ شناسی)

موضوع اصلی: بیوتکنولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press, Marcel Dekker

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 475

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 0132198576

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب بیوتکنولوژی قارچی در کاربردهای کشاورزی، غذایی و محیطی (قارچ شناسی)

موضوعات کلیدی عبارتند از استخراج سیال فوق بحرانی در مهندسی مواد غذایی، چربی ها و روغن ها از مواد گیاهی، قندها و کربوهیدرات ها، و آلکالوئیدها از گیاهان طبیعی با استفاده از سیالات فوق بحرانی. فصل حذف کلسترول از محصولات غذایی مورد توجه خاص خواهد بود.


Key topics include supercritical fluid extraction in food engineering, fats and oils from plant materials, sugars and carbohydrates, and alkaloids from natural plants using supercritical fluids. Of particular interest will be the chapter on cholesterol removal from food products.

دانلود کتاب «بیوتکنولوژی قارچی در کاربردهای کشاورزی، غذایی و محیطی (قارچ شناسی)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.