کتاب الکترونیکی

مبانی فناوری واکنش غذایی

Fundamentals of Food Reaction Technology

دانلود کتاب Fundamentals of Food Reaction Technology (به فارسی: مبانی فناوری واکنش غذایی) نوشته شده توسط «R.L. Earle – M.D. Earle»


اطلاعات کتاب مبانی فناوری واکنش غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: R.L. Earle – M.D. Earle

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 202

حجم کتاب: 12 مگابایت

کد کتاب: 9781904007531 , 1904007538

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب مبانی فناوری واکنش غذایی

فرآوری مواد غذایی از یک صنعت به یک فناوری مدرن تبدیل شده است. به منظور پاسخگویی به کیفیت حسی، ایمنی، تغذیه، سلامت، اقتصاد و تازگی مورد نیاز مصرف کنندگان از محصولات غذایی، بهبود عملیات فرآوری مواد غذایی ضروری است. این بهبود مستلزم پیش‌بینی و کنترل بهتر تغییراتی است که در طی فرآوری مواد غذایی رخ می‌دهد و میزان تغییرات و عوامل مؤثر بر آن‌ها.
این کتاب روش‌های فناوری واکنش را معرفی می‌کند و آنچه را که در موقعیت‌های واقعی بوده و می‌توان به کار برد، نشان می‌دهد. چارچوبی برای کاربرد فناوری واکنش ایجاد می‌کند و از آن به روشی ساده و با مثال‌های قابل درک در یک زمینه صنعتی استفاده می‌کند. این کتاب با بیان اصول کلی حاکم بر تغییر در ماهیت و شیمی یک ماده غذایی شروع می‌شود و این را به پویایی واکنش‌های بسیاری از ترکیبات شیمیایی مواد خام و مواد غذایی بسط می‌دهد.
اصول فناوری واکنش غذایی برای کسانی که در طراحی، سازماندهی و کنترل فرآیند کار می کنند در نظر گرفته شده است و به مدیران فنی یک دید کلی از اینکه چگونه استفاده از فناوری واکنش در آینده می تواند منجر به صنعت غذایی “فناوری پیشرفته” شود را ارائه می دهد. همچنین راهنمای ارزشمندی برای دانشجویان، مدرسان و شاغلان در توسعه و فناوری فرآیند و مهندسی خواهد بود.


Food processing has moved on from being a craft to a modern technology. In order to meet the sensory quality, safety, nutrition, health, economy and novelty demanded of food products by consumers, it is necessary to improve food processing operations. This improvement involves better prediction and control of the changes that occur during the processing of food materials, and the rates of changes and the factors that influence them.
This book introduces the methods of reaction technology, illustrating what has been and can be applied in real situations. It builds a framework for the application of reaction technology, and uses this in a straightforward way, with understandable examples set within an industrial context. The book starts by setting out the general principles governing change in the nature and chemistry of a food constituent, and extends this to include the dynamics of the reactions of the many chemical constituents of food raw materials and ingredients.
Fundamentals of Food Reaction Technology is intended for those working in process design, organisation and control, and will give technical managers an overall view of how the application of reaction technology in the future can lead to a ”high tech” food industry. It will also be a valuable guide for students, lecturers and practitioners in development and process technology and engineering

دانلود کتاب «مبانی فناوری واکنش غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.