دانلود کتاب Foodborne Pathogens: Hazards, Risk Analysis and Control (به فارسی: پاتوژن های غذایی: خطرات، تجزیه و تحلیل خطر و کنترل) نوشته شده توسط «Clive De W. Blackburn»
اطلاعات کتاب پاتوژن های غذایی: خطرات، تجزیه و تحلیل خطر و کنترل
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Woodhead Publishing Ltd
نویسنده: Clive De W. Blackburn
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 537
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9781855734548 , 1855734540
توضیحات کتاب پاتوژن های غذایی: خطرات، تجزیه و تحلیل خطر و کنترل
مدلسازی رفتار پاتوژن و انجام ارزیابی ریسک را به عنوان پایهای ضروری برای مدیریت مؤثر ایمنی مواد غذایی پوشش میدهد. تمرکز بر روی عملکرد مدیریت خوب در مراحل کلیدی در زنجیره تامین، با شروع تولید مزرعه. همچنین اقدامات ایمن برای مصرف کنندگان و دست اندرکاران مواد غذایی در بخش های خرده فروشی و پذیرایی را پوشش می دهد.
دانلود کتاب «پاتوژن های غذایی: خطرات، تجزیه و تحلیل خطر و کنترل»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.