کتاب الکترونیکی

پاتوژن های غذایی: خطرات، تجزیه و تحلیل خطر و کنترل

Foodborne Pathogens: Hazards, Risk Analysis and Control

دانلود کتاب Foodborne Pathogens: Hazards, Risk Analysis and Control (به فارسی: پاتوژن های غذایی: خطرات، تجزیه و تحلیل خطر و کنترل) نوشته شده توسط «Clive De W. Blackburn»


اطلاعات کتاب پاتوژن های غذایی: خطرات، تجزیه و تحلیل خطر و کنترل

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Woodhead Publishing Ltd

نویسنده: Clive De W. Blackburn

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 537

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9781855734548 , 1855734540

توضیحات کتاب پاتوژن های غذایی: خطرات، تجزیه و تحلیل خطر و کنترل

مدل‌سازی رفتار پاتوژن و انجام ارزیابی ریسک را به عنوان پایه‌ای ضروری برای مدیریت مؤثر ایمنی مواد غذایی پوشش می‌دهد. تمرکز بر روی عملکرد مدیریت خوب در مراحل کلیدی در زنجیره تامین، با شروع تولید مزرعه. همچنین اقدامات ایمن برای مصرف کنندگان و دست اندرکاران مواد غذایی در بخش های خرده فروشی و پذیرایی را پوشش می دهد.


Covers modeling pathogen behavior and carrying out a risk assessment as the essential foundation for effective food safety management. Focuses on good management practice in key stages in the supply chain, starting with farm production. Also covers safe practices for consumers and food handlers in the retail and catering sectors.

دانلود کتاب «پاتوژن های غذایی: خطرات، تجزیه و تحلیل خطر و کنترل»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.