کتاب الکترونیکی

عفونت ها و مسمومیت های ناشی از غذا

Foodborne Infections and Intoxications

دانلود کتاب Foodborne Infections and Intoxications (به فارسی: عفونت ها و مسمومیت های ناشی از غذا) نوشته شده توسط «Dean O. Cliver – Hans P. Riemann»


اطلاعات کتاب عفونت ها و مسمومیت های ناشی از غذا

موضوع اصلی: تحصیلات

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Elsevier

نویسنده: Dean O. Cliver – Hans P. Riemann

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 922

حجم کتاب: 7 مگابایت

کد کتاب: 012588365X , 9780125883658 , 9780080454115

نوبت چاپ: 3rd ed

توضیحات کتاب عفونت ها و مسمومیت های ناشی از غذا

جهانی شدن سریع عرضه مواد غذایی، همراه با سخت‌تر شدن استانداردهای دولتی، تولید، توزیع، و صنایع خرده‌فروشی جهانی را در کانون توجه قرار داده است. موارد تبلیغاتی زیاد در مورد بیماری‌های منتقله از غذا در سال‌های اخیر، آگاهی عمومی را در مورد مسائل ایمنی غذا افزایش داده است و برای یافتن راه‌های جدید برای شناسایی و شناسایی عوامل بیماری‌زای غذا و از بین بردن عفونت‌ها و مسمومیت‌های مرتبط با مواد غذایی، شتاب زیادی ایجاد شده است. این ویرایش سوم که بطور گسترده تجدید نظر شده است، چگونگی تعیین میزان بروز و تأثیر بیماری‌های منتقله از غذا، مسمومیت‌های ناشی از غذا را با مقدمه‌ای که ویژگی‌های مشترک بین این بیماری‌ها را ذکر می‌کند و اقدامات کنترلی که قبل و بعد از برداشت مواد غذایی اساسی قابل اجرا هستند را پوشش می‌دهد. * خلاصه ای از غذاهایی که بیشترین ارتباط را با عفونت های انسانی دارند * بحث در مورد اصول تشخیص آزمایشگاهی عامل با در نظر گرفتن مزایا و معایب روش های مختلف * بخش “تاریخی تا امروز” * شرح عفونت در انسان و حیوانات، از جمله مخازن و نحوه انتقال


The accelerated globalization of the food supply, coupled with toughening government standards, is putting global food production, distribution, and retail industries under a high-intensity spotlight. High publicity cases about foodborne illnesses over recent years have heightened public awareness of food safety issues, and momentum has been building to find new ways to detect and identify foodborne pathogens and eliminate food-related infections and intoxications. This extensively revised Third Edition covers how the incidence and impact of foodborne diseases is determined, foodborne intoxications with an introduction that notes common features among these diseases and control measures that are applicable before and after the basic foodstuff is harvested. * A summary of the foods most association with human infections * A discussion of the principles of laboratory detection of the agent considering the advantages and disadvantages of various procedure * A ‘historical to present-day’ section * A description of the infection in humans and animals, including reservoirs and the mode of transmission

دانلود کتاب «عفونت ها و مسمومیت های ناشی از غذا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.