کتاب الکترونیکی

بیماری های منتقله از غذا

Foodborne Diseases

دانلود کتاب Foodborne Diseases (به فارسی: بیماری های منتقله از غذا) نوشته شده توسط «Shabbir Simjee – T.L. Poole»


اطلاعات کتاب بیماری های منتقله از غذا

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Humana Press

نویسنده: Shabbir Simjee – T.L. Poole

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 545

حجم کتاب: 9 مگابایت

کد کتاب: 978-1-58829-518-7

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب بیماری های منتقله از غذا

در این کتاب، مقامات پیشرو ضمن بحث در مورد بیماری زایی، اپیدمیولوژی بالینی، تشخیص و درمان، مروری کلی از پاتوژن های میکروبی و سموم مرتبط با بیماری های ناشی از غذا ارائه می دهند. حجم تمام پاتوژن های باکتریایی، ویروس ها، تک یاخته ها و انگل ها و همچنین سموم میکروبی را پوشش می دهد. علاوه بر این، نویسندگان درباره استراتژی‌های کنترل بیماری‌زا بحث می‌کنند و به نوآوری‌های آینده در فناوری ایمنی مواد غذایی نگاه می‌کنند.


In this book, leading authorities present a broad overview of the microbial pathogens and toxins associated with foodborne illness while discussing pathogenicity, clinical epidemiology, diagnosis, and treatment. The volume covers all the bacterial pathogens, viruses, protozoans, and parasites, as well as microbial toxins. Additionally, authors discuss pathogen control strategies and look toward future innovations in food safety technology.

دانلود کتاب «بیماری های منتقله از غذا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.