دانلود کتاب Foodborne Diseases (به فارسی: بیماری های منتقله از غذا) نوشته شده توسط «Shabbir Simjee – T.L. Poole»
اطلاعات کتاب بیماری های منتقله از غذا
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Humana Press
نویسنده: Shabbir Simjee – T.L. Poole
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 545
حجم کتاب: 9 مگابایت
کد کتاب: 978-1-58829-518-7
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب بیماری های منتقله از غذا
در این کتاب، مقامات پیشرو ضمن بحث در مورد بیماری زایی، اپیدمیولوژی بالینی، تشخیص و درمان، مروری کلی از پاتوژن های میکروبی و سموم مرتبط با بیماری های ناشی از غذا ارائه می دهند. حجم تمام پاتوژن های باکتریایی، ویروس ها، تک یاخته ها و انگل ها و همچنین سموم میکروبی را پوشش می دهد. علاوه بر این، نویسندگان درباره استراتژیهای کنترل بیماریزا بحث میکنند و به نوآوریهای آینده در فناوری ایمنی مواد غذایی نگاه میکنند.
دانلود کتاب «بیماری های منتقله از غذا»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.