دانلود کتاب Food Traceability: From Binders to Blockchain (به فارسی: قابلیت ردیابی غذا: از بایندرها تا بلاک چین) نوشته شده توسط «Jennifer McEntire – Andrew W. Kennedy»
اطلاعات کتاب قابلیت ردیابی غذا: از بایندرها تا بلاک چین
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer International Publishing
نویسنده: Jennifer McEntire – Andrew W. Kennedy
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2019
تعداد صفحه: 203
حجم فایل: 3.12 مگابایت
کد کتاب: 303010902X , 9783030109028
نوبت چاپ: 1st ed.
توضیحات کتاب قابلیت ردیابی غذا: از بایندرها تا بلاک چین
این کتاب تصویری از قابلیت ردیابی غذا برای تمام جنبههای سیستم غذایی ارائه میدهد، تفاوتها، چالشها و «وضعیتهای صنعت» را در انواع مختلف محصولات غذایی، و همچنین فشارها و فرصتهای مختلف در انواع مختلف را تشخیص میدهد. نکاتی در زنجیره تامین و تحقیقاتی که قبلا انجام شده است. همچنین برخی زمینههای تاریخی، همراه با انواع راهحلهای موجود برای صنایع غذایی، و مزایای مرتبط با ثبت سوابق بهتر را ارائه میکند که فراتر از منافع عمومی است و بر نتیجه نهایی تأثیر میگذارد. هر زمان که یک شیوع مرتبط با مواد غذایی رخ می دهد، قابلیت ردیابی زیر سوال می رود. هنگامی که زندگی در خطر است، بسیار مهم است که ریشه مشکل به سرعت شناسایی شود تا از بیماری بیشتر جلوگیری شود. هنگامی که مشکل پیدا شد، کنترل سریع آن به همان اندازه مهم است. اغلب اوقات، فراخوان ها گسترش می یابند زیرا محصول مرتبط به راحتی به حساب نمی آید. ذکر قابلیت ردیابی برای بسیاری از صنایع غذایی به دلایل مختلفی ترس ایجاد می کند: در داخل یک شرکت، مشخص نیست که مسئولیت ردیابی بر عهده متخصصان ایمنی مواد غذایی است که در فراخوان ها، متخصصان زنجیره تامین که حرکت محصول را درک می کنند، متخصصان فناوری اطلاعات که می سازند و نگهداری می کنند یا خیر. سیستم های ثبت سوابق، یا متخصصان نظارتی که باید به درخواست های دولت برای اطلاعات پاسخ دهند. همچنین این احساس وجود دارد که ردیابی مشکل شخص دیگری است. تعداد کمی از شرکتها اعتراف میکنند که حلقه ضعیف هستند و در عوض میگویند با چه سرعتی میتوانند فراخوان ساختگی را انجام دهند. اما قابلیت ردیابی چیزی فراتر از یادآوری است. این در مورد اتصال زنجیره تامین به عنوان یک محصول و اجزای تشکیل دهنده آن از مزرعه به مصرف کننده است. از آنجایی که این یک مسئله سیستمی است، این احساس وجود دارد که اگر شرکای زنجیره تامین توانایی های مشابهی نداشته باشند، سرمایه گذاری توسط یک شرکت بی معنی خواهد بود. این کتاب به این مسائل و راهحلهای پیرامون میپردازد.
This book provides a picture of food traceability for all aspects of the food system, recognizing the unique differences, challenges, and “states of the industry” in different types of food products, as well as the different pressures and opportunities at different points in the supply chain and the research that has already been done. It also provides some historical context, along with the types of solutions available to the food industry, and the benefits associated with better recordkeeping that go beyond the public good and impact the bottom line. Whenever a food related outbreak occurs, traceability is called into question. When lives are at stake, it is critical that the root of the problem is quickly identified to prevent further illness. Once the problem is found, it’s just as important to contain it quickly. Too often, recalls expand because implicated product is not readily accounted for. Mention of traceability stirs fear for many in the food industry for several reasons: within a company, it’s not clear if responsibility for traceability lies with food safety professionals involved in recalls, supply chain professionals who understand product movement, IT professionals who build and maintain the recordkeeping systems, or regulatory professionals who need to respond to government requests for information. There is also a sense that traceability is someone else’s problem. Few firms admit that they are the weak link and instead tout how quickly they can perform mock recalls. But traceability is about more than just recalls. It is about the connectivity of the supply chain as a product and its constituents travel from the farm to the consumer. Because it is a systems issue, there is a sense that the investment by a single firm will be meaningless if supply chain partners don’t have comparable abilities. This book will address both these surrounding issues and solutions.
دانلود کتاب «قابلیت ردیابی غذا: از بایندرها تا بلاک چین»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.