دانلود کتاب Food Safety and International Competitiveness: (به فارسی: ایمنی مواد غذایی و رقابت بین المللی:) نوشته شده توسط «G E Isaac – J Spriggs»
اطلاعات کتاب ایمنی مواد غذایی و رقابت بین المللی:
موضوع اصلی: آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CABI
نویسنده: G E Isaac – J Spriggs
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 209
حجم کتاب: 1 مگابایت
کد کتاب: 9780851995182 , 0851995187
نوبت چاپ: First
توضیحات کتاب ایمنی مواد غذایی و رقابت بین المللی:
ایمنی مواد غذایی در حال حاضر یکی از مهمترین مسائلی است که مصرف کنندگان، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان با آن مواجه هستند. نمی توان با آن فقط به عنوان یک مشکل فیزیکی برخورد کرد، بلکه باید به عنوان یک مشکل چند بعدی در نظر گرفته شود که تحت تأثیر سیاست، اقتصاد و تأثیرات اجتماعی است. این کتاب بر نمونه خاصی از ایمنی مواد غذایی در صنعت گوشت گاو در ایالات متحده آمریکا، کانادا، بریتانیا و استرالیا تمرکز دارد. این تجربه تعدادی از کشورهای دارای مشکلات ایمنی مواد غذایی (مانند BSE) را تشریح می کند و بررسی می کند: محرک های تغییر و ترتیبات سازمانی در چهار کشور که آیا یک رویکرد اجتماعی بهینه برای ایمنی مواد غذایی وجود دارد که مصرف کنندگان تا چه حد می توانند به صنعت برای نظارت بر خود تکیه کنند. و دولت ها به منافع خود توجه کنند. همچنین پیامدهای رقابت پذیری و تجارت جهانی را بررسی می کند.
دانلود کتاب «ایمنی مواد غذایی و رقابت بین المللی:»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.