دانلود کتاب Food Processing Operations Modeling Design and Analysis (به فارسی: طراحی و تحلیل مدلسازی عملیات فرآوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Soojin Jun – Joseph M. Irudayaraj»
اطلاعات کتاب طراحی و تحلیل مدلسازی عملیات فرآوری مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Soojin Jun – Joseph M. Irudayaraj
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 347
حجم کتاب: 9 مگابایت
کد کتاب: 9781420055535 , 1420055534
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب طراحی و تحلیل مدلسازی عملیات فرآوری مواد غذایی
صنایع غذایی در آستانه پیشرفت های جدی در بخش فرآوری مواد غذایی است. در صورت موفقیت، مصرفکنندگان فردا از طریق فناوریهای نوین فرآوری مواد غذایی به محصولات ایمن، مغذی و با کیفیت بالا دسترسی خواهند داشت. مدلسازی عملیات پردازش مواد غذایی: طراحی و تجزیه و تحلیل، ویرایش دوم نشان میدهد که چگونه میتوان از مدلسازی عددی به طور موثر برای پیشبینی اثرات فرآوری غذا بر اجزای هدف استفاده کرد. این روش آزمایش غیر مخرب عملاً خطرات سلامتی مواد غذایی فرآوری نشده را حذف می کند و ارزش غذایی بالایی را حفظ می کند که اغلب در غذاهای بیش از حد پخته شده از بین می رود.
با استفاده از یک رویکرد وظیفه گرا، این ویرایش دوم ابزارهای مدل سازی اولیه و پیشرفته ای را مورد بحث قرار می دهد که به محققان امکان می دهد سناریوهای بدتر را پیش بینی و از آن جلوگیری کنند، تجزیه و تحلیل های جامع را انجام دهند و طراحی و کارایی سیستم را بهینه کنند.
شامل کاربردهای منتخب عملیات پردازش حرارتی و غیر حرارتی است
جدید در این نسخه:
– شش فصل جدید در مورد گرمایش با فرکانس رادیویی، پردازش فشار بالا، درمان میدان الکتریکی پالسی، مدل رسوب در مبدلهای حرارتی، درمان ازن و تابش UV
– دامنه گسترش یافته برای پرداختن به فناوری های نوآورانه و به روز پردازش مواد غذایی
– مطالعات موردی متعدد در دنیای واقعی
– اطلاعات به روز شده در مورد گرمایش مادون قرمز مواد بیولوژیکی و مدل سازی گرمایش مقاومت الکتریکی مواد غذایی
– درمان های الکترومغناطیسی (RF، مادون قرمز و UV) و اصول مربوط به انتقال گرما و جرم، جریان سیال و فرآیندهای تصادفی
– اثر هم افزایی تکنیک های ترکیبی فرآوری مواد غذایی و شبیه سازی عددی آن
روشهای فرآوری مواد غذایی در تلاش برای حفظ محصولات ایمن، باکیفیت و تازه، دائما در حال بهبود هستند. این مرجع آزموده شده، با ارائه مبنای نظری برای این تکنیکهای پیشرفته، بینش ضروری را در مورد مدلسازی سیستمهای غذایی فراهم میکند، در حالی که برنامههای کاربردی برای تحقیقات بیشتر را بررسی میکند.
Using a task-oriented approach, this second edition discusses basic and advanced modeling tools that allow researchers to predict and prevent worse-case scenarios, perform comprehensive analyses, and optimize system design and efficiency.
Contains Selected Applications of Thermal and Non-Thermal Processing Operations
NEW TO THIS EDITION:
– Six new chapters on radio frequency heating, high-pressure processing, pulsed electric field treatment, fouling model on heat exchangers, ozone treatment, and UV radiation
– Expanded scope to address innovative and up-to-date food processing technologies
– Numerous real-world case studies
– Updated information on infrared heating of biological materials and modeling electrical resistance heating of foods
– Electromagnetic treatments (RF, Infrared, and UV) and fundamentals relative to heat and mass transfer, fluid flow, and stochastic processes
– Synergistic effect of combined food processing techniques and its numerical simulation
Food processing methods are constantly improving in an effort to maintain safe, high-quality, and fresh-tasting products. Providing the theoretical basis for these cutting-edge techniques, this tried-and-tested reference provides indispensable insight into food systems modeling, while exploring applications for further research.
دانلود کتاب «طراحی و تحلیل مدلسازی عملیات فرآوری مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.