کتاب الکترونیکی

مدل سازی عملیات فرآوری مواد غذایی: طراحی و تجزیه و تحلیل

Food processing operations modeling: design and analysis

دانلود کتاب Food processing operations modeling: design and analysis (به فارسی: مدل سازی عملیات فرآوری مواد غذایی: طراحی و تجزیه و تحلیل) نوشته شده توسط «Joseph M. Irudayaraj»


اطلاعات کتاب مدل سازی عملیات فرآوری مواد غذایی: طراحی و تجزیه و تحلیل

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Marcel Dekker

نویسنده: Joseph M. Irudayaraj

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 352

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 9780824704889 , 0-8247-0488-6

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب مدل سازی عملیات فرآوری مواد غذایی: طراحی و تجزیه و تحلیل

بررسی جامع تکنیک‌های پردازش حرارتی و مدل‌سازی در مهندسی فرآیند مواد غذایی این تئوری و عمل را برای حل مشکلات واقعی در صنعت فرآوری مواد غذایی – با تأکید بر انتقال گرما و جرم، جریان سیال، الکترومغناطیسی، فرآیندهای تصادفی و تجزیه و تحلیل شبکه عصبی در سیستم های غذایی ترکیب می کند. مطالعات موردی خاصی با بیش از 350 معادله و راه حل عددی و محاسباتی وجود دارد.


A comprehensive survey of thermal processing and modelling techniques in food process engineering. It combines theory and practice to solve actual problems in the food processing industry – emphasizing heat and mass transfer, fluid flow, electromagnetics, stochastic processes, and neural network analysis in food systems. There are specific case studies with over 350 numerical and computational equations and solutions.

دانلود کتاب «مدل سازی عملیات فرآوری مواد غذایی: طراحی و تجزیه و تحلیل»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.