دانلود کتاب Food processing operations modeling: design and analysis (به فارسی: مدل سازی عملیات فرآوری مواد غذایی: طراحی و تجزیه و تحلیل) نوشته شده توسط «Joseph M. Irudayaraj»
اطلاعات کتاب مدل سازی عملیات فرآوری مواد غذایی: طراحی و تجزیه و تحلیل
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Marcel Dekker
نویسنده: Joseph M. Irudayaraj
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 352
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 9780824704889 , 0-8247-0488-6
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب مدل سازی عملیات فرآوری مواد غذایی: طراحی و تجزیه و تحلیل
بررسی جامع تکنیکهای پردازش حرارتی و مدلسازی در مهندسی فرآیند مواد غذایی این تئوری و عمل را برای حل مشکلات واقعی در صنعت فرآوری مواد غذایی – با تأکید بر انتقال گرما و جرم، جریان سیال، الکترومغناطیسی، فرآیندهای تصادفی و تجزیه و تحلیل شبکه عصبی در سیستم های غذایی ترکیب می کند. مطالعات موردی خاصی با بیش از 350 معادله و راه حل عددی و محاسباتی وجود دارد.
دانلود کتاب «مدل سازی عملیات فرآوری مواد غذایی: طراحی و تجزیه و تحلیل»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.