کتاب الکترونیکی

فناوری مهندسی فرآیندهای غذایی

Food Process Engineering Technology

دانلود کتاب Food Process Engineering Technology (به فارسی: فناوری مهندسی فرآیندهای غذایی) نوشته شده توسط «Luther R. Wilhelm – Dwayne A. Suter – Gerald H. Brusewitz»


اطلاعات کتاب فناوری مهندسی فرآیندهای غذایی

موضوع اصلی: فن آوری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: American Society of Agricultural & Biological

نویسنده: Luther R. Wilhelm – Dwayne A. Suter – Gerald H. Brusewitz

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 298

حجم کتاب: 7 مگابایت

کد کتاب: 9781892769435 , 1-892769-43-3

دانلود کتاب «فناوری مهندسی فرآیندهای غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.