کتاب الکترونیکی

بهداشت گیاهان مواد غذایی: طراحی، نگهداری و شیوه های تولید خوب

Food plant sanitation: design, maintenance, and good manufacturing practices

دانلود کتاب Food plant sanitation: design, maintenance, and good manufacturing practices (به فارسی: بهداشت گیاهان مواد غذایی: طراحی، نگهداری و شیوه های تولید خوب) نوشته شده توسط «Michael M. Cramer»


اطلاعات کتاب بهداشت گیاهان مواد غذایی: طراحی، نگهداری و شیوه های تولید خوب

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Michael M. Cramer

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 269

حجم کتاب: 60 مگابایت

کد کتاب: 0849341973 , 9780849341977

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب بهداشت گیاهان مواد غذایی: طراحی، نگهداری و شیوه های تولید خوب

پیشگیری از بیماری های ناشی از مواد غذایی، کاهش فساد محصول، و بهبود کیفیت محصول، نگرانی های مداوم در صنعت تولید مواد غذایی است. ارائه اطلاعات گسترده اما کاربردی، بهداشت گیاهان غذایی: طراحی، نگهداری و شیوه های تولید خوب نشان می دهد که چگونه می توان خاک و میکروارگانیسم ها را به طور موثر از محیط پردازش حذف کرد تا از شرایط تولید غیربهداشتی جلوگیری کرد. این مرجع با استفاده از عکس ها، نمودارها و جداول راه حل هایی را برای بهداشت موثر مواد غذایی ارائه می دهد. این کتاب با بحث هایی در مورد الزامات نظارتی بهداشت گیاهان غذایی و شناسایی میکروارگانیسم های مربوط به تولید مواد غذایی آغاز می شود. فصل‌های بعدی اصول طراحی بهداشتی، استفاده از تکنیک‌های بهداشتی اثبات‌شده، و ابزارهای تأیید بهداشت، مانند آدنوزین تری فسفات (ATP) را بررسی می‌کنند. فصول پایانی اقدامات بهداشتی را برای پرسنل کارخانه و بازدیدکنندگان مشخص می‌کند، یک برنامه جامع مدیریت آفات ارائه می‌کند و استراتژی‌هایی را برای جلوگیری از خطرات شیمیایی و فیزیکی ایمنی مواد غذایی ارائه می‌کند. نویسنده با تکیه بر تقریبا 30 سال تجربه در صنعت، نمونه های واقعی و اطلاعات کاربردی و به روز را ارائه می دهد. این ویژگی‌ها، همراه با یک قالب مستقیم و آسان برای خواندن، نشان می‌دهند که چگونه می‌توانید از تکنیک‌های ارائه‌شده برای اهداف اجرا و آموزش استفاده کنید، و این مرجع را برای پرسنل ایمنی و کیفیت مواد غذایی و همچنین مدیران و طراحان کارخانه ایده‌آل می‌کند.


Prevention of food borne illnesses, reduction of product spoilage, and improvements to product quality are ongoing concerns in the food manufacturing industry. Providing broad but practical information, Food Plant Sanitation: Design, Maintenance, and Good Manufacturing Practices shows how to effectively remove soil and microorganisms from the processing environment to prevent unhygienic manufacturing conditions. Using photographs, diagrams, and tables, this reference offers solutions to effective food sanitation. The book begins with discussions on the regulatory requirements of food plant sanitation and the identification of microorganisms of food manufacturing concern. Later chapters explore the principles of sanitary design, the use of proven sanitation techniques, and the means of verifying sanitation, such as adenosine triphosphate (ATP). The final chapters identify sanitary practices for plant personnel and visitors, provide a comprehensive pest management plan, and offer strategies for preventing chemical and physical food safety hazards. Drawing on almost 30 years of industry experience, the author gives real-world examples and practical, up-to-date information. These features, combined with a direct, easy-to-read format, demonstrate how you can use the techniques presented for implementation and training purposes, making this reference ideal for food safety and quality personnel as well as plant managers and designers.

دانلود کتاب «بهداشت گیاهان مواد غذایی: طراحی، نگهداری و شیوه های تولید خوب»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.