دانلود کتاب Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology, Second Edition (به فارسی: لیپیدهای غذا: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی، ویرایش دوم) نوشته شده توسط «Casimir C. Akoh – David B. Min»
اطلاعات کتاب لیپیدهای غذا: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی، ویرایش دوم
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Casimir C. Akoh – David B. Min
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 1040
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 0824707494 , 9780824707491 , 9780824744489
نوبت چاپ: 2nd
توضیحات کتاب لیپیدهای غذا: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی، ویرایش دوم
این کتاب با برجسته کردن نقش چربیهای رژیمی در غذاها، سلامت انسان و بیماری، ارائههای جامعی از لیپیدها در غذا ارائه میکند. با ارائه پسزمینهای محکم در نامگذاری و طبقهبندی لیپیدها، شامل بیش از 3600 استناد کتابشناختی برای کاوش عمیقتر در موضوعات خاص و بیش از 530 تصویر، جدول و معادله برای کمک به روشن شدن مطالعه است. با مشارکت بیش از 40 متخصص مشهور بین المللی، این کتاب اسیدهای لینولئیک مزدوج در سلامت و کاربردهای غذایی لیپیدها را پوشش می دهد. موضوعات عبارتند از اکسیداسیون لیپید در غذاها و بافت ها. شیمی و مکانیسم واکنش های لیپیدی و آنتی اکسیدانی؛ بیوتکنولوژی لیپید و مهندسی ژنتیک؛ و بیشتر.
دانلود کتاب «لیپیدهای غذا: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی، ویرایش دوم»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.