کتاب الکترونیکی

لیپیدهای غذا: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی، ویرایش دوم

Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology, Second Edition

دانلود کتاب Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology, Second Edition (به فارسی: لیپیدهای غذا: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی، ویرایش دوم) نوشته شده توسط «Casimir C. Akoh – David B. Min»


اطلاعات کتاب لیپیدهای غذا: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی، ویرایش دوم

موضوع اصلی: بیوتکنولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Casimir C. Akoh – David B. Min

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 1040

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 0824707494 , 9780824707491 , 9780824744489

نوبت چاپ: 2nd

توضیحات کتاب لیپیدهای غذا: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی، ویرایش دوم

این کتاب با برجسته کردن نقش چربی‌های رژیمی در غذاها، سلامت انسان و بیماری، ارائه‌های جامعی از لیپیدها در غذا ارائه می‌کند. با ارائه پس‌زمینه‌ای محکم در نام‌گذاری و طبقه‌بندی لیپیدها، شامل بیش از 3600 استناد کتابشناختی برای کاوش عمیق‌تر در موضوعات خاص و بیش از 530 تصویر، جدول و معادله برای کمک به روشن شدن مطالعه است. با مشارکت بیش از 40 متخصص مشهور بین المللی، این کتاب اسیدهای لینولئیک مزدوج در سلامت و کاربردهای غذایی لیپیدها را پوشش می دهد. موضوعات عبارتند از اکسیداسیون لیپید در غذاها و بافت ها. شیمی و مکانیسم واکنش های لیپیدی و آنتی اکسیدانی؛ بیوتکنولوژی لیپید و مهندسی ژنتیک؛ و بیشتر.


Highlighting the role of dietary fats in foods, human health, and disease, this book offers comprehensive presentations of lipids in food. Furnishing a solid background in lipid nomenclature and classification, it contains over 3600 bibliographic citations for more in-depth exploration of specific topics and over 530 illustrations, tables, and equations to help clarify study. With contributions of more than 40 internationally renowned experts, the book covers conjugated linoleic acids in health, and food applications of lipids. Topics include lipid oxidation in foods and tissues; the chemistry and mechanisms of lipid and antioxidant reactions; lipid biotechnology and genetic engineering; and more.

دانلود کتاب «لیپیدهای غذا: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی، ویرایش دوم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.