دانلود کتاب Food Labelling (به فارسی: برچسب گذاری مواد غذایی) نوشته شده توسط «J Ralph Blanchfield»
اطلاعات کتاب برچسب گذاری مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: J Ralph Blanchfield
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 304
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9780849308529 , 9781855734968 , 0849308526 , 1855734966 , 9781855736368
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب برچسب گذاری مواد غذایی
(Woodhead Publishing Limited) متنی جامع در مورد برچسب گذاری محصولات غذایی. موضوعات کلیدی در برچسبگذاری مواد غذایی مانند اعلام مواد تشکیل دهنده و افزودنیها، اطلاعات تغذیهای، نشان دوام و الزامات چند زبانه و برچسبگذاری برای آلرژنها را مورد بحث قرار میدهد.
(Woodhead Publishing Limited) Comprehensive text on the labeling of food products. Discusses key issues in food labeling such as the declaration of ingredients and additives, nutritional information, durability indication, and multi-language requirements amd labeling for allergens.
دانلود کتاب «برچسب گذاری مواد غذایی»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)