دانلود کتاب Food Labelling (به فارسی: برچسب گذاری مواد غذایی) نوشته شده توسط «J Ralph Blanchfield»
اطلاعات کتاب برچسب گذاری مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: J Ralph Blanchfield
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 304
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9780849308529 , 9781855734968 , 0849308526 , 1855734966 , 9781855736368
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب برچسب گذاری مواد غذایی
(Woodhead Publishing Limited) متنی جامع در مورد برچسب گذاری محصولات غذایی. موضوعات کلیدی در برچسبگذاری مواد غذایی مانند اعلام مواد تشکیل دهنده و افزودنیها، اطلاعات تغذیهای، نشان دوام و الزامات چند زبانه و برچسبگذاری برای آلرژنها را مورد بحث قرار میدهد.
دانلود کتاب «برچسب گذاری مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.