دانلود کتاب Food Irradiation Research and Technology (به فارسی: تحقیقات و فناوری تابش مواد غذایی) نوشته شده توسط «Christopher H. Sommers – Xuetong Fan»
اطلاعات کتاب تحقیقات و فناوری تابش مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Blackwell
نویسنده: Christopher H. Sommers – Xuetong Fan
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 320
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9780813808826 , 0813808820
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب تحقیقات و فناوری تابش مواد غذایی
فواید تابش مواد غذایی برای سلامت عمومی به طور گسترده توسط سازمان هایی مانند مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری در ایالات متحده و سازمان بهداشت جهانی توصیف شده است. انجمن پزشکی آمریکا و انجمن رژیم غذایی آمریکا هر دو فرآیند پرتودهی را تایید کرده اند. با این حال، فواید بالقوه پرتودهی برای سلامتی برای بسیاری از مصرفکنندگان و نمایندگان صنایع غذایی ناشناخته است که به دلیل اطلاعات افسانهای از گروههای «حامی مصرفکننده» مراقب غذاهای پرتودهی شده هستند.
تحقیقات و فناوری تابش مواد غذایی آخرین یافته های علمی محققان را در لبه پیشرو تابش مواد غذایی ارائه می دهد. در این کتاب، کارشناسان صنعت، دولت و دانشگاه:
- اصول اولیه پرتودهی و مزایای بهداشت عمومی پرتودهی را تعریف میکنند
- پیشرفتهای فناوری تابش، فناوری تشخیص و دزیمتری تشعشع را شرح میدهند. بررسی مقررات مربوط به تابش مواد غذایی و داده های ایمنی سم شناسی
- به نمایندگان صنایع غذایی و مقامات بهداشت عمومی روش های موثری برای آموزش مصرف کنندگان و مقابله با اطلاعات نادرست ارائه می دهد
- بررسی پیشرفت های اخیر در پرتودهی گوشت و مرغ، میوه ها و سبزیجات، غذاهای دریایی و استفاده از پرتودهی به عنوان یک درمان گیاهی
تحقیقات و فناوری پرتودهی مواد غذایی برای خوانندگان گسترده ای جذاب است: دانشمندان صنایع غذایی درگیر در فرآوری گوشت و ماهی، میوه ها و سبزیجات. میکروبیولوژیست های مواد غذایی و متخصصان پردازش پرتو؛ نمایندگان دولت و صنعت درگیر در واردات و صادرات کالاهای غذایی؛ و مقامات صنعتی، محلی و ایالتی درگیر در تلاش های آموزشی در مورد تابش مواد غذایی.
دانشمندان و فناوران مواد غذایی مسئولیت دارند تا اطمینان حاصل کنند که مطالب آموزشی ارائه شده به مردم در مورد ایمنی و فناوری های فرآوری مواد غذایی بر اساس علم و واقعیت صحیح است، نه بر اساس تصورات غلط. تحقیقات و فناوری تابش مواد غذایی این هدف را برآورده می کند.
Food Irradiation Research and Technology presents the latest scientific findings of researchers at the leading edge of food irradiation. In this book, experts from industry, government, and academia:
- define the basic principles of irradiation and the public health benefits of irradiation
- describe advances in irradiation technology, detection technology, and radiation dosimetry
- review the regulations pertaining to food irradiation and the toxicological safety data
- provide food industry representatives and public health officials with effective methodologies to educate consumers and counteract misinformation
- review recent advances in the irradiation of meat and poultry, fruits and vegetables, seafood, and the use of irradiation as a phytosanitary treatment
Food Irradiation Research and Technology appeals to a broad readership: industry food scientists involved in the processing of meat and fish, fruits and vegetables; food microbiologists and radiation processing specialists; government and industry representatives involved in the import and export of food commodities; and industry, local, and state officials involved in educational efforts regarding food irradiation.
Food scientists and technologists share a responsibility to ensure that educational materials provided to the public regarding food safety and processing technologies are based on sound science and fact, not on misconceptions. Food Irradiation Research and Technology meets that goal.
دانلود کتاب «تحقیقات و فناوری تابش مواد غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.