دانلود کتاب Food for Fifty (به فارسی: غذای پنجاه) نوشته شده توسط «Mary Molt»
اطلاعات کتاب غذای پنجاه
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Prentice Hall
نویسنده: Mary Molt
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 804
حجم کتاب: 8 مگابایت
کد کتاب: 9780130205353 , 0-13-020535-4
نوبت چاپ: 11th ed
توضیحات کتاب غذای پنجاه
متخصصان مواد غذایی و دانش آموزان تشویق می شوند تا از دستور العمل ها و اطلاعات FOOD FOR FIFTY به عنوان پایه ای برای تطبیق تقریباً هر دستور العمل برای تولید یک محصول غذایی با کمیت با کیفیت استفاده کنند. * منبعی برای طیف گسترده ای از دستور العمل های آزمایش شده * تقریباً 70 دستور العمل جدید از جمله غذاهای غیر گوشتی، ماکارونی، لوبیا و سبزیجات * دستورالعمل های فعلی HACCP * جداول، نمودارها و اطلاعات آشپزی به روز شده * اطلاعات پیشرفته برای برنامه ریزی وعده های غذایی و پذیرایی های خاص * گسترش یافته واژه نامه منو و اقلام آشپزیFOOD FOR FIFTY FIFTY Edition یازدهم به طور ماهرانه ای “ابزارهای جدید” را در اختیار خوانندگان قرار می دهد تا با روندهای غذاخوری همیشه در حال تغییر روبرو شوند و انتظارات مشتری امروزی را برآورده سازند.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.