کتاب الکترونیکی

طعم غذا: بیولوژی و شیمی

Food flavours: biology and chemistry

دانلود کتاب Food flavours: biology and chemistry (به فارسی: طعم غذا: بیولوژی و شیمی) نوشته شده توسط «C FISHER – T SCOTT – Carolyn Fisher – T. Scott»


اطلاعات کتاب طعم غذا: بیولوژی و شیمی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: C FISHER – T SCOTT – Carolyn Fisher – T. Scott

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1997

تعداد صفحه: 179

حجم کتاب: 10 مگابایت

کد کتاب: 0854045384 , 9780854045389

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب طعم غذا: بیولوژی و شیمی

بینی چگونه می داند چه بویی دارد؟ چگونه طعم غذاها را بچشیم؟ چه چیزی به غذاها طعم خاص آنها را می دهد؟ روش های تهیه و فرآوری غذا چگونه طعم غذاها را تغییر می دهد؟ Food Flavors به ​​این سؤالات و خیلی چیزهای دیگر به شیوه ای واضح و قابل فهم پاسخ می دهد و ترکیب ترکیبات طعم دهنده و کمک آنها به تجربیات حسی ما را توصیف می کند.

این کتاب با واکنش‌های شیمیایی که در آن ترکیبات شیمیایی در گیاهان ایجاد می‌شوند آغاز می‌شود و از طریق پردازش و آماده‌سازی غذاها ادامه می‌یابد. سپس به سیستم‌های حسی شیمیایی ما می‌پردازد تا تشخیص و پردازش عصبی این ترکیبات در سیستم عصبی و واکنش‌هایی را که ما نسبت به طعم‌ها داریم، توصیف کند. روشی که کیفیت‌های شیمیایی به غذاها طعم‌های مشخص می‌دهد، و روش‌های مختلف آماده‌سازی و نگهداری غذا بر آن ترکیبات و طعم‌های حاصل از آن‌ها به تفصیل پرداخته می‌شود، هم از جنبه شیمیایی و هم از جنبه بیولوژیکی.

در سرتاسر، Food Flavors پوشش عمیق ویژه‌ای از فیزیولوژی طعم/بو ارائه می‌دهد و شامل یک فصل منحصربه‌فرد است که یک تکنیک یادگیری و حل مسئله را ارائه می‌کند که برای دانش‌آموزان در تمام زمینه‌های علوم غذایی و همچنین در زمینه‌های علوم غذایی ارزشمند خواهد بود. شیمی بیولوژیکی، آلی و تجزیه و تحلیل، و افزودنی خوبی برای قفسه کتاب هر تکنولوژیست مواد غذایی خواهد بود.


How does the nose know what it smells? How do we taste foods? What gives foods their characteristic flavours? How do the methods of food preparation and processing change the flavours of foods? Food Flavours answers these questions and much more, in a clear and understandable manner, describing the composition of flavour compounds and the contributions they make to our sensory experiences.

The book begins with the chemical reactions by which chemical compounds develop in plants, and continues through the processing and preparation of foods. It then turns to our chemical sensory systems to describe the recognition and neural processing of these compounds in the nervous system, and the reactions that we have to flavours. The way that chemical qualities give foods their characteristic flavours, and the ways various methods of food preparation and preservation affect those compounds and the resulting flavours are dealt with in detail, both from a chemical and a biological aspect.

Throughout, Food Flavours provides special in-depth coverage of taste/odour physiology, and it contains a unique chapter providing a learning and problem-solving technique that will prove invaluable to students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry, and will be a good addition to any food technologist’s bookshelf.

دانلود کتاب «طعم غذا: بیولوژی و شیمی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.