دانلود کتاب Food Flavour Technology (به فارسی: فناوری طعم غذا) نوشته شده توسط «Andrew J. Taylor»
اطلاعات کتاب فناوری طعم غذا
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Sheffield Academic Press; CRC Press
نویسنده: Andrew J. Taylor
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 317
حجم کتاب: 18 مگابایت
کد کتاب: 1841272248 , 0849397839

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.