دانلود کتاب Food Engineering Research Developments (به فارسی: تحولات تحقیقاتی مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Terrance P. Klening – Terrance P. Klening»
اطلاعات کتاب تحولات تحقیقاتی مهندسی مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Nova Science Publishers, Inc.
نویسنده: Terrance P. Klening – Terrance P. Klening
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 356
حجم کتاب: 17 مگابایت
کد کتاب: 9781600219061 , 1600219063 , 9781606925386
توضیحات کتاب تحولات تحقیقاتی مهندسی مواد غذایی
مهندسی غذا به جنبه های مهندسی تولید و فرآوری مواد غذایی اشاره دارد. مهندسی مواد غذایی شامل، اما نه محدود به، کاربرد اصول مهندسی کشاورزی و مهندسی شیمی در مواد غذایی است. مهندسی ژنتیک گیاهان و حیوانات معمولاً کار یک مهندس غذا نیست. مهندسی مواد غذایی یک حوزه فعالیت بسیار گسترده است. از جمله حوزه های دانش و عمل آن عبارتند از: طراحی ماشین آلات و فرآیندهای تولید مواد غذایی طراحی و اجرای اقدامات ایمنی و حفظ مواد غذایی در تولید مواد غذایی فرآیندهای بیوتکنولوژیکی تولید مواد غذایی انتخاب و طراحی مواد بسته بندی مواد غذایی کنترل کیفیت تولید مواد غذایی این جدید کتاب به تحقیقات مهندسی مواد غذایی از سراسر جهان می پردازد.
دانلود کتاب «تحولات تحقیقاتی مهندسی مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.