کتاب الکترونیکی

تحولات تحقیقاتی مهندسی مواد غذایی

Food Engineering Research Developments

دانلود کتاب Food Engineering Research Developments (به فارسی: تحولات تحقیقاتی مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Terrance P. Klening – Terrance P. Klening»


اطلاعات کتاب تحولات تحقیقاتی مهندسی مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Nova Science Publishers, Inc.

نویسنده: Terrance P. Klening – Terrance P. Klening

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 356

حجم کتاب: 17 مگابایت

کد کتاب: 9781600219061 , 1600219063 , 9781606925386

توضیحات کتاب تحولات تحقیقاتی مهندسی مواد غذایی

مهندسی غذا به جنبه های مهندسی تولید و فرآوری مواد غذایی اشاره دارد. مهندسی مواد غذایی شامل، اما نه محدود به، کاربرد اصول مهندسی کشاورزی و مهندسی شیمی در مواد غذایی است. مهندسی ژنتیک گیاهان و حیوانات معمولاً کار یک مهندس غذا نیست. مهندسی مواد غذایی یک حوزه فعالیت بسیار گسترده است. از جمله حوزه های دانش و عمل آن عبارتند از: طراحی ماشین آلات و فرآیندهای تولید مواد غذایی طراحی و اجرای اقدامات ایمنی و حفظ مواد غذایی در تولید مواد غذایی فرآیندهای بیوتکنولوژیکی تولید مواد غذایی انتخاب و طراحی مواد بسته بندی مواد غذایی کنترل کیفیت تولید مواد غذایی این جدید کتاب به تحقیقات مهندسی مواد غذایی از سراسر جهان می پردازد.


Food engineering refers to the engineering aspects of food production and processing. Food engineering includes, but is not limited to, the application of agricultural engineering and chemical engineering principles to food materials. Genetic engineering of plants and animals is not normally the work of a food engineer. Food engineering is a very wide field of activities. Among its domain of knowledge and action are: Design of machinery and processes to produce foods Design and implementation of food safety and preservation measures in the production of foods Biotechnological processes of food production Choice and design of food packaging materials Quality control of food production This new book deals with food engineering research from around the globe.

دانلود کتاب «تحولات تحقیقاتی مهندسی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.