دانلود کتاب Food, Energy, and Society (به فارسی: غذا، انرژی و جامعه) نوشته شده توسط «David Pimentel Ph.D. – Marcia H. Pimentel M.S.»
اطلاعات کتاب غذا، انرژی و جامعه
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: David Pimentel Ph.D. – Marcia H. Pimentel M.S.
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 402
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 1420046675 , 978-1-4200-4667-0
نوبت چاپ: 3rd ed
توضیحات کتاب غذا، انرژی و جامعه
محتوا: انرژی و جامعه — انرژی و نیرو — انرژی خورشیدی در اکوسیستم های طبیعی و مدیریت شده — سیستم های اکولوژیکی ، منابع طبیعی و منابع غذایی — دستکاری اکوسیستم ها برای کشاورزی — شکارچیان گردآورنده و کشاورزی اولیه — سیستم های اولیه دام و نیروی حیوانی — تولید دام و مصرف انرژی — استفاده از انرژی در تولید ماهی و آبزی پروری / دیوید پیمنتل، رولاند ای. شانکس و جیسون سی رایلندر — استفاده از انرژی در تولید غلات و حبوبات — استفاده از انرژی در میوه ها، سبزیجات، و تولید علوفه — نهاده های انرژی در تولید محصولات کشاورزی در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته / دیوید پیمنتل … [و همکاران] — هزینه های زیست محیطی و اقتصادی استفاده از آفت کش ها عمدتاً در ایالات متحده — منابع آب: کشاورزی و زیست محیطی مسائل / دیوید پیمنتل … [و همکاران] — فرسایش خاک: تهدید غذایی و زیست محیطی — حفاظت از تنوع زیستی در سیستم های کشاورزی، جنگلداری و دریایی / دیوید پیمنتل … [و همکاران] — مواد غذایی فرآوری، بسته بندی و آماده سازی — حمل و نقل لوازم کشاورزی و مواد غذایی — انرژی های تجدید پذیر: مسائل فعلی و بالقوه / دیوید پیمنتل … [و همکاران] — زیست توده: غذا در مقابل سوخت / دیوید پیمنتل … [و همکاران .] — تولید اتانول با استفاده از ذرت، چمن سوئیچ و چوب. تولید بیودیزل با استفاده از سویا و آفتابگردان / دیوید پیمنتل و تاد د.
دانلود کتاب «غذا، انرژی و جامعه»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.