دانلود کتاب Food Emulsions (به فارسی: امولسیون های غذایی) نوشته شده توسط «Stig Friberg – Kare Larsson – Johan Sjoblom»
اطلاعات کتاب امولسیون های غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Stig Friberg – Kare Larsson – Johan Sjoblom
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 640
حجم کتاب: 9 مگابایت
کد کتاب: 9780824746964 , 0-8247-4696-1 , 0-8247-9983-6
نوبت چاپ: 4
توضیحات کتاب امولسیون های غذایی
لخته سازی و ادغام قطرات را در امولسیون های رقیق روغن در آب، امولسیون های نوشیدنی، رئولوژی امولسیون های غلیظ، نیروهای سطحی در امولسیون ها، سازماندهی مولکولی در لیپیدها و امولسیون کننده های غذایی بررسی می کند.
دانلود کتاب «امولسیون های غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.