کتاب الکترونیکی

امولسیون های غذایی

Food Emulsions

دانلود کتاب Food Emulsions (به فارسی: امولسیون های غذایی) نوشته شده توسط «Stig Friberg – Kare Larsson – Johan Sjoblom»


اطلاعات کتاب امولسیون های غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Stig Friberg – Kare Larsson – Johan Sjoblom

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 640

حجم کتاب: 9 مگابایت

کد کتاب: 9780824746964 , 0-8247-4696-1 , 0-8247-9983-6

نوبت چاپ: 4

توضیحات کتاب امولسیون های غذایی

لخته سازی و ادغام قطرات را در امولسیون های رقیق روغن در آب، امولسیون های نوشیدنی، رئولوژی امولسیون های غلیظ، نیروهای سطحی در امولسیون ها، سازماندهی مولکولی در لیپیدها و امولسیون کننده های غذایی بررسی می کند.


Examines droplet flocculation and coalescence in dilute oil-in-water emulsions, beverage emulsions, rheology of concentrated emulsions, surface forces in emulsions, molecular organization in lipids, and food emulsifiers.

دانلود کتاب «امولسیون های غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.