کتاب الکترونیکی

کم آبی غذا: فرهنگ لغت و راهنما

Food Dehydration: A Dictionary and Guide

دانلود کتاب Food Dehydration: A Dictionary and Guide (به فارسی: کم آبی غذا: فرهنگ لغت و راهنما) نوشته شده توسط «J. Brennan»


اطلاعات کتاب کم آبی غذا: فرهنگ لغت و راهنما

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Butterworth-Heinemann

نویسنده: J. Brennan

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1994

تعداد صفحه: 550

حجم کتاب: 7 مگابایت

کد کتاب: 0750611308 , 9781855733602 , 9780750611305 , 1855733609

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کم آبی غذا: فرهنگ لغت و راهنما

مطالعه غذا و تغذیه طیف گسترده ای از رشته ها، از کشاورزی و باغبانی، تا شیمی، فیزیک و فناوری پردازش و ساخت مواد غذایی (از جمله تهیه غذای داخلی)، فیزیولوژی و بیوشیمی تغذیه و متابولیسم، بیولوژی مولکولی، ژنتیک را در بر می گیرد. و بیوتکنولوژی، از طریق علوم اجتماعی و حقوق، مردم شناسی و اپیدمیولوژی تا پزشکی بالینی، پیشگیری از بیماری ها و ارتقای سلامت. این بدان معنی است که هر کسی که به غذا و تغذیه علاقه دارد مقالاتی را که از رشته های مختلف نوشته شده است می خواند و سخنرانی های متخصصان در زمینه های مختلف را می شنود. همه ما با اصطلاحات ناآشنا یا اصطلاحاتی آشنا خواهیم شد اما در زمینه ای جدید به عنوان اصطلاحات تخصصی یک رشته متفاوت استفاده می شود.


The study of food and nutrition covers a wide range of disciplines, from agriculture and horticulture, through the chemistry, physics and technology of food processing and manufacture (including domestic food preparation), the physiology and biochemistry of nutrition and metabolism, molecular biology, genetics and biotechnology, via social sciences and the law, anthropology and epidemiology to clinical medicine, disease prevention and health promotion. This means that anyone interested in food and nutrition will be reading articles written from a variety of disciplines and hearing lectures by specialists in a variety of fields. We will all come across unfamiliar terms, or terms that are familiar but used in a new context as the jargon of a different discipline.

دانلود کتاب «کم آبی غذا: فرهنگ لغت و راهنما»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.