دانلود کتاب Food Dehydration: A Dictionary and Guide (به فارسی: کم آبی غذا: فرهنگ لغت و راهنما) نوشته شده توسط «J. Brennan»
اطلاعات کتاب کم آبی غذا: فرهنگ لغت و راهنما
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Butterworth-Heinemann
نویسنده: J. Brennan
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1994
تعداد صفحه: 550
حجم کتاب: 7 مگابایت
کد کتاب: 0750611308 , 9781855733602 , 9780750611305 , 1855733609
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کم آبی غذا: فرهنگ لغت و راهنما
مطالعه غذا و تغذیه طیف گسترده ای از رشته ها، از کشاورزی و باغبانی، تا شیمی، فیزیک و فناوری پردازش و ساخت مواد غذایی (از جمله تهیه غذای داخلی)، فیزیولوژی و بیوشیمی تغذیه و متابولیسم، بیولوژی مولکولی، ژنتیک را در بر می گیرد. و بیوتکنولوژی، از طریق علوم اجتماعی و حقوق، مردم شناسی و اپیدمیولوژی تا پزشکی بالینی، پیشگیری از بیماری ها و ارتقای سلامت. این بدان معنی است که هر کسی که به غذا و تغذیه علاقه دارد مقالاتی را که از رشته های مختلف نوشته شده است می خواند و سخنرانی های متخصصان در زمینه های مختلف را می شنود. همه ما با اصطلاحات ناآشنا یا اصطلاحاتی آشنا خواهیم شد اما در زمینه ای جدید به عنوان اصطلاحات تخصصی یک رشته متفاوت استفاده می شود.
دانلود کتاب «کم آبی غذا: فرهنگ لغت و راهنما»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.