کتاب الکترونیکی

کتاب راهنمای بیماری های ناشی از غذا

food borne disease handbook

دانلود کتاب food borne disease handbook (به فارسی: کتاب راهنمای بیماری های ناشی از غذا) نوشته شده توسط «Y.H. Hui – Sayed A. Sattar – K. D. Murrell – Wai-Kit Nip»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای بیماری های ناشی از غذا

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Y.H. Hui – Sayed A. Sattar – K. D. Murrell – Wai-Kit Nip

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 531

حجم کتاب: 45 مگابایت

کد کتاب: 9780824703387 , 0-8247-0338-3

نوبت چاپ: 2nd

توضیحات کتاب کتاب راهنمای بیماری های ناشی از غذا

سیستم فناوری علوم، وست ساکرامنتو، کالیفرنیا. جلد دوم از چهار جلد شامل فصول جدیدی در مورد نقش مراکز سمی ایالات متحده در مواجهه با ویروس ها، تشخیص ویروس های روده انسانی در غذاها، ملاحظات زیست محیطی در جلوگیری از گسترش هپاتیت A از طریق غذا، انگل های غذاهای دریایی و موارد دیگر است. نسخه قبلی: c1994.


Science Technology System, West Sacramento, CA. Second of four volumes contains new chapters on the role of U.S. poison centers in viral exposures, detection of human enteric viruses in foods, environmental consideration in preventing foodborne spread of hepatitis A, seafood parasites, and more. Previous edition: c1994.

دانلود کتاب «کتاب راهنمای بیماری های ناشی از غذا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.