دانلود کتاب food borne disease handbook (به فارسی: کتاب راهنمای بیماری های ناشی از غذا) نوشته شده توسط «Y.H. Hui – Sayed A. Sattar – K. D. Murrell – Wai-Kit Nip»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای بیماری های ناشی از غذا
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Y.H. Hui – Sayed A. Sattar – K. D. Murrell – Wai-Kit Nip
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 531
حجم کتاب: 45 مگابایت
کد کتاب: 9780824703387 , 0-8247-0338-3
نوبت چاپ: 2nd
توضیحات کتاب کتاب راهنمای بیماری های ناشی از غذا
سیستم فناوری علوم، وست ساکرامنتو، کالیفرنیا. جلد دوم از چهار جلد شامل فصول جدیدی در مورد نقش مراکز سمی ایالات متحده در مواجهه با ویروس ها، تشخیص ویروس های روده انسانی در غذاها، ملاحظات زیست محیطی در جلوگیری از گسترش هپاتیت A از طریق غذا، انگل های غذاهای دریایی و موارد دیگر است. نسخه قبلی: c1994.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای بیماری های ناشی از غذا»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.