کتاب الکترونیکی

بیوشیمی مواد غذایی و فرآوری مواد غذایی

Food Biochemistry And Food Processing

دانلود کتاب Food Biochemistry And Food Processing (به فارسی: بیوشیمی مواد غذایی و فرآوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Y.H. Hui – Wai-Kit Nip – Leo M.L. Nollet PhD – Gopinadhan Paliyath Ph.D. – Benjamin K. Simpson»


اطلاعات کتاب بیوشیمی مواد غذایی و فرآوری مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Blackwell Pub. Professional

نویسنده: Y.H. Hui – Wai-Kit Nip – Leo M.L. Nollet PhD – Gopinadhan Paliyath Ph.D. – Benjamin K. Simpson

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 761

حجم کتاب: 9 مگابایت

کد کتاب: 0-8138-0378-0 , 978-0-8138-0378-4

نوبت چاپ: 1st ed

توضیحات کتاب بیوشیمی مواد غذایی و فرآوری مواد غذایی

بیوشیمی مواد غذایی پایه ای است که پیشرفت های تحقیق و توسعه در بیوتکنولوژی مواد غذایی بر روی آن بنا شده است. در بیوشیمی غذا و پردازش مواد غذایی، سردبیر اصلی Y.H. Hui بیش از پنجاه دانشگاهیان و متخصصان صنعت تحسین شده را گرد هم آورده است تا این مرجع و متن ضروری را در مورد بیوشیمی مواد غذایی و پیشرفت روزافزون در بیوتکنولوژی پردازش مواد غذایی ایجاد کند. در حالی که بیوشیمی ممکن است در یک یا دو فصل در کتاب های مرجع استاندارد در مورد شیمی، آنزیم ها یا تخمیر مواد غذایی پوشش داده شود، و ممکن است با متون خاص کالا (به عنوان مثال، بیوتکنولوژی گوشت، غذاهای دریایی، یا غلات) با عمق بیشتری مورد بررسی قرار گیرد. ، کتاب های مربوط به پوشش کلی بیوشیمی مواد غذایی چندان رایج نیستند. بیوشیمی مواد غذایی و فرآوری غذا به طور موثر این خلاء را پر می کند. این کتاب با بخش هایی در مورد اصول اساسی بیوشیمی مواد غذایی، آنزیم شناسی و فرآوری مواد غذایی شروع می شود، سپس خواننده را به بحث های کالا به کالا در مورد بیوشیمی مواد خام و فرآوری محصول می برد. بخش‌های بعدی به جنبه‌های بیوشیمی و پردازش تخمیر، میکروبیولوژی و ایمنی مواد غذایی می‌پردازد. بیوشیمی غذا و فرآوری غذا به عنوان یک ابزار مرجع ارزشمند یا به عنوان یک متن پیشرفته در صنعت، جنبه‌های بیوشیمیایی پردازش مواد غذایی را برای دانشمندان و دانش‌آموزان به طور کامل توسعه داده و توضیح می‌دهد.


The biochemistry of food is the foundation on which the research and development advances in food biotechnology are built. In Food Biochemistry and Food Processing, lead editor Y.H. Hui has assembled over fifty acclaimed academicians and industry professionals to create this indispensable reference and text on food biochemistry and the ever-increasing development in the biotechnology of food processing. While biochemistry may be covered in a chapter or two in standard reference books on the chemistry, enzymes, or fermentation of food, and may be addressed in greater depth by commodity-specific texts (e.g., the biotechnology of meat, seafood, or cereal), books on the general coverage of food biochemistry are not so common. Food Biochemistry and Food Processing effectively fills this void. Beginning with sections on the essential principles of food biochemistry, enzymology and food processing, the book then takes the reader on commodity-by-commodity discussions of biochemistry of raw materials and product processing. Later sections address the biochemistry and processing aspects of food fermentation, microbiology, and food safety. As an invaluable reference tool or as a state-of-the-industry text, Food Biochemistry and Food Processing fully develops and explains the biochemical aspects of food processing for scientist and student alike.

دانلود کتاب «بیوشیمی مواد غذایی و فرآوری مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.