کتاب الکترونیکی

تمرکز بر تحقیق و توسعه مهندسی مواد غذایی

Focus on Food Engineering Research and Developments

دانلود کتاب Focus on Food Engineering Research and Developments (به فارسی: تمرکز بر تحقیق و توسعه مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Vivian N. Pletney»


اطلاعات کتاب تمرکز بر تحقیق و توسعه مهندسی مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Nova Science Publishers

نویسنده: Vivian N. Pletney

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 562

حجم کتاب: 9 مگابایت

کد کتاب: 1600218989 , 9781600218989 , 9781606925676

توضیحات کتاب تمرکز بر تحقیق و توسعه مهندسی مواد غذایی

این کتاب جدید تحقیقات جدیدی را در زمینه رو به رشد مهندسی مواد غذایی ارائه می دهد که به جنبه های مهندسی تولید و فرآوری مواد غذایی اشاره دارد. مهندسی مواد غذایی شامل، اما نه محدود به، کاربرد اصول مهندسی کشاورزی و مهندسی شیمی در مواد غذایی است. مهندسی ژنتیک گیاهان و حیوانات معمولاً کار یک مهندس غذا نیست. مهندسی مواد غذایی یک حوزه فعالیت بسیار گسترده است. از جمله حوزه های دانش و عمل آن عبارتند از: طراحی ماشین آلات و فرآیندهای تولید مواد غذایی. طراحی و اجرای اقدامات ایمنی و نگهداری مواد غذایی در تولید مواد غذایی؛ فرآیندهای بیوتکنولوژیکی تولید مواد غذایی؛ انتخاب و طراحی مواد بسته بندی مواد غذایی؛ و کنترل کیفیت تولید مواد غذایی


This new book presents new research in the growing field of food engineering which refers to the engineering aspects of food production and processing. Food engineering includes, but is not limited to, the application of agricultural engineering and chemical engineering principles to food materials. Genetic engineering of plants and animals is not normally the work of a food engineer. Food engineering is a very wide field of activities. Among its domain of knowledge and action are: design of machinery and processes to produce foods; design and implementation of food safety and preservation measures in the production of foods; biotechnological processes of food production; choice and design of food packaging materials; and quality control of food production.

دانلود کتاب «تمرکز بر تحقیق و توسعه مهندسی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.