دانلود کتاب Focus on Food Engineering Research and Developments (به فارسی: تمرکز بر تحقیق و توسعه مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Vivian N. Pletney»
اطلاعات کتاب تمرکز بر تحقیق و توسعه مهندسی مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Nova Science Publishers
نویسنده: Vivian N. Pletney
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 562
حجم کتاب: 9 مگابایت
کد کتاب: 1600218989 , 9781600218989 , 9781606925676
توضیحات کتاب تمرکز بر تحقیق و توسعه مهندسی مواد غذایی
این کتاب جدید تحقیقات جدیدی را در زمینه رو به رشد مهندسی مواد غذایی ارائه می دهد که به جنبه های مهندسی تولید و فرآوری مواد غذایی اشاره دارد. مهندسی مواد غذایی شامل، اما نه محدود به، کاربرد اصول مهندسی کشاورزی و مهندسی شیمی در مواد غذایی است. مهندسی ژنتیک گیاهان و حیوانات معمولاً کار یک مهندس غذا نیست. مهندسی مواد غذایی یک حوزه فعالیت بسیار گسترده است. از جمله حوزه های دانش و عمل آن عبارتند از: طراحی ماشین آلات و فرآیندهای تولید مواد غذایی. طراحی و اجرای اقدامات ایمنی و نگهداری مواد غذایی در تولید مواد غذایی؛ فرآیندهای بیوتکنولوژیکی تولید مواد غذایی؛ انتخاب و طراحی مواد بسته بندی مواد غذایی؛ و کنترل کیفیت تولید مواد غذایی
دانلود کتاب «تمرکز بر تحقیق و توسعه مهندسی مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.