کتاب الکترونیکی

فلاونوئیدها: شیمی، بیوشیمی و کاربردها

Flavonoids: Chemistry, Biochemistry and Applications

دانلود کتاب Flavonoids: Chemistry, Biochemistry and Applications (به فارسی: فلاونوئیدها: شیمی، بیوشیمی و کاربردها) نوشته شده توسط «Oyvind M. Andersen – Kenneth R. Markham»


اطلاعات کتاب فلاونوئیدها: شیمی، بیوشیمی و کاربردها

موضوع اصلی: فارماکولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Oyvind M. Andersen – Kenneth R. Markham

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 1212

حجم کتاب: 12 مگابایت

کد کتاب: 9780849320217 , 0-8493-2021-6

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب فلاونوئیدها: شیمی، بیوشیمی و کاربردها

این کتاب جزئیات تکنیک‌های تحلیلی جدیدی را که دانشمندان برای دستیابی به درک بهتری از ساختارها و عملکردهای فلاونوئید، پیشرفت‌ها در دستکاری ژنتیکی مسیر فلاونوئیدها و کشف بسیاری از فلاونوئیدهای جدید استفاده می‌کنند، توضیح می‌دهد. این کتاب نشان می‌دهد که کدام تکنیک‌ها برای جداسازی و تعیین ساختار فلاونوئیدها مناسب‌تر هستند و اینکه آیا آنها جدید هستند یا خیر. این کتاب ضمن توضیح چگونگی ارزیابی محتوای فلاونوئیدها در غذاها و نوشیدنی ها، پیشرفت های بیوتکنولوژیکی را نشان می دهد که به متخصصان تغذیه و فیزیولوژیست های گیاهی اجازه داده است تا اثرات احتمالی فلاونوئیدها را در بافت ها و اندام های مختلف ارزیابی کنند. همچنین نقش فلاونوئیدها را در کاربردهای کشاورزی بررسی می کند.


This book details the new analytical techniques scientists use to achieve an improved understanding of flavonoid structures and functions, advances in the genetic manipulation of the flavonoid pathway, and the discovery of many new flavonoids. The book indicates which techniques are best suited for the isolation and structure determination of flavonoids and whether they are novel. While explaining how to evaluate the flavonoid content in food and beverages, the book reveals the biotechnological advances that have allowed nutritionists and plant physiologists to assess the possible effects of flavonoids in various tissues and organs. It also explores the role of flavonoids in agricultural applications.

دانلود کتاب «فلاونوئیدها: شیمی، بیوشیمی و کاربردها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.