دانلود کتاب Flavonoids: Chemistry, Biochemistry and Applications (به فارسی: فلاونوئیدها: شیمی، بیوشیمی و کاربردها) نوشته شده توسط «Oyvind M. Andersen – Kenneth R. Markham»
اطلاعات کتاب فلاونوئیدها: شیمی، بیوشیمی و کاربردها
موضوع اصلی: فارماکولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Oyvind M. Andersen – Kenneth R. Markham
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 1212
حجم کتاب: 12 مگابایت
کد کتاب: 9780849320217 , 0-8493-2021-6
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب فلاونوئیدها: شیمی، بیوشیمی و کاربردها
این کتاب جزئیات تکنیکهای تحلیلی جدیدی را که دانشمندان برای دستیابی به درک بهتری از ساختارها و عملکردهای فلاونوئید، پیشرفتها در دستکاری ژنتیکی مسیر فلاونوئیدها و کشف بسیاری از فلاونوئیدهای جدید استفاده میکنند، توضیح میدهد. این کتاب نشان میدهد که کدام تکنیکها برای جداسازی و تعیین ساختار فلاونوئیدها مناسبتر هستند و اینکه آیا آنها جدید هستند یا خیر. این کتاب ضمن توضیح چگونگی ارزیابی محتوای فلاونوئیدها در غذاها و نوشیدنی ها، پیشرفت های بیوتکنولوژیکی را نشان می دهد که به متخصصان تغذیه و فیزیولوژیست های گیاهی اجازه داده است تا اثرات احتمالی فلاونوئیدها را در بافت ها و اندام های مختلف ارزیابی کنند. همچنین نقش فلاونوئیدها را در کاربردهای کشاورزی بررسی می کند.
دانلود کتاب «فلاونوئیدها: شیمی، بیوشیمی و کاربردها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.