دانلود کتاب Field Guide to Seafood: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fish and Shellfish at the Market (به فارسی: راهنمای میدانی غذاهای دریایی: نحوه شناسایی، انتخاب و تهیه تقریباً هر ماهی و صدف در بازار) نوشته شده توسط «Aliza Green»
اطلاعات کتاب راهنمای میدانی غذاهای دریایی: نحوه شناسایی، انتخاب و تهیه تقریباً هر ماهی و صدف در بازار
موضوع اصلی: آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Quirk Books
نویسنده: Aliza Green
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 1043
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 9781594741357 , 1594741352
توضیحات کتاب راهنمای میدانی غذاهای دریایی: نحوه شناسایی، انتخاب و تهیه تقریباً هر ماهی و صدف در بازار
در نهایت، راهنمای میدانی برای شناسایی و انتخاب غذاهای دریایی از سراسر جهان، از جمله barramundi، lobsterette، wahoo، و موارد دیگر!
با مجموعه دلهره آور ماهی و صدف موجود در بازار امروز، راهنمای صحرایی برای غذاهای دریایی ضروری است. برای هر مصرف کننده غذاهای دریایی وجود دارد!
این راهنمای مفید نگاهی جامع به غذاهای دریایی ارائه می دهد که بیش از 100 نوع مختلف ماهی و صدف، به علاوه ماهی های کنسرو شده، سس های ماهی و خاویار را پوشش می دهد. با توضیحات عمیق و عکس های تمام رنگی یاد بگیرید که بین زغال سنگ قطبی و ماهی قزل آلا یا بین خرچنگ برفی و خرچنگ سنگی تفاوت قائل شوید. هر ورودی حاوی فهرستی از نامهای جایگزین، ویژگیها و آمادهسازی پیشنهادی، از جمله دستورالعملهایی در مورد زمان برداشتن یا ترک پوست است. دستورالعملهای گام به گام نحوه شناسایی، نگهداری و پختن مورد را توضیح میدهند.
چه ماهی شما در انباری باشد یا تازه صید شده باشد، این راهنما شامل نکات انتخاب، دستور العملهای پیشنهادی و طعمهای مکمل است. با استفاده از این راهنمای مفید، هرگز تحت تأثیر انواع غذاهای دریایی قرار نخواهید گرفت – بدون آن به خرید نروید!
With the daunting array of fish and shellfish available in today’s market, Field Guide to Seafood is a must-have for every seafood consumer!
This helpful guide offers a comprehensive look at seafood, covering more than 100 different kinds of fish and shellfish, plus preserved fish, fish sauces, and caviar. Learn to differentiate between Arctic char and salmon or between snow crabs and stone crabs with the in-depth descriptions and full-color photographs. Each entry contains a list of alternate names, characteristics, and suggested preparation, including directions on when to remove or leave the skin. Step-by-step instructions explain how to identify, store, and cook the item.
Whether your fish is store-bough or just caught, this guide includes selection tips, suggested recipes, and complementary flavors. You’ll never feel overwhelmed by the wide variety of seafood with this handy guide – don’t go shopping without it!

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.