کتاب الکترونیکی

تغذیه کودک سبز: برنامه دوستدار زمین برای تغذیه سالم و ایمن در دوران بارداری، کودکی و فراتر از آن

Feeding Baby Green: The Earth Friendly Program for Healthy, Safe Nutrition During Pregnancy, Childhood, and Beyond

دانلود کتاب Feeding Baby Green: The Earth Friendly Program for Healthy, Safe Nutrition During Pregnancy, Childhood, and Beyond (به فارسی: تغذیه کودک سبز: برنامه دوستدار زمین برای تغذیه سالم و ایمن در دوران بارداری، کودکی و فراتر از آن) نوشته شده توسط «Alan Greene»


اطلاعات کتاب تغذیه کودک سبز: برنامه دوستدار زمین برای تغذیه سالم و ایمن در دوران بارداری، کودکی و فراتر از آن

موضوع اصلی: خودیاری، روابط و سبک زندگی – سلامت و سبک زندگی زنان

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Jossey-Bass

نویسنده: Alan Greene

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 312 / 315

حجم فایل: 10.32 مگابایت

کد کتاب: 0470425245 , 9780470425244

توضیحات کتاب تغذیه کودک سبز: برنامه دوستدار زمین برای تغذیه سالم و ایمن در دوران بارداری، کودکی و فراتر از آن

“انجیل تغذیه نوزاد” جدید از نویسنده برنده جایزه Raising Baby Green

به نام “Al Gore of Parenting” توسط مجله Parenting، دکتر آلن گرین نوشته است. کتاب پرفروش او را دنبال کنید و به والدین راهنمای قطعی برای تصمیم گیری صحیح از نظر تغذیه برای فرزندانشان ارائه می دهد. به والدین گزینه های سبز را برای تغذیه کودکان از زمانی که در رحم هستند تا دوران کودکی نوپا ارائه می دهد.

این راهنمای منحصربه‌فرد شامل توصیه‌هایی در مورد چگونگی تغییر عادات غذایی کودک است که تأثیر مثبتی بر سلامت و رشد او تا پایان عمر دارد. دکتر گرین همه چیزهایی را که یک والدین باید در مورد ایجاد وعده های غذایی سالم و مغذی بدانند که به جلوگیری از چاقی در دوران کودکی و پیشگیری از بیماری های دوران کودکی کمک می کند، گنجانده است. این منبع ضروری

  • نشان می‌دهد که چگونه آنچه مادر در دوران بارداری می‌خورد بر سلامت و عادات غذایی کودکش برای سال‌ها پس از تولد تأثیر می‌گذارد
  • راهنمای قطعی “سبز” را ارائه می‌کند. ‘ تغذیه نوزادان از بارداری تا کودکان نوپا
  • مملو از نکات و توصیه های عملی برای انتخاب و تهیه وعده های غذایی دوستدار زمین برای نوزادان
  • مزایای سلامتی برای نوزادانی که “سبز” می خورند را نشان می دهد. با هوش تغذیه ای ذاتی
  • پیگیری حیاتی کتاب پرفروش تربیت کودک سبز

دکتر آلن گرین علاوه بر کار در زمینه پزشکی خود به طور منظم در برنامه Today ظاهر می شود و برای نیویورک تایمز مقاله می نویسد.

زمان یک انقلاب خوشمزه است نوشته دکتر آلن گرین

کنراد لورنز با مطالعه نوع خاصی از یادگیری که در آن نوردهی های کلیدی در طول یک پنجره حساس و حساس از توسعه می تواند تأثیری پایدار داشته باشد – فرآیندی که او آن را چاپ نامید. نمونه معروف این کار، حک در غازها است. جوجه غازها به گونه ای برنامه ریزی شده اند که اولین اجسام متحرکی را که می بینند دنبال کنند. آنها به سرعت روی این جسم نقش می بندند و پاهای کوچک خود را به سرعت حرکت می دهند تا از آن عقب نمانند. این بسیار سازگار است. بیشتر اوقات. معمولاً این آهنربای متحرک مادر غازغاله است.

عکس هاوارد شوئنبرگر

لورنز نشان داد، با این حال، اگر او اولین حرکت دهنده ای بود که یک غاز اره کرد، روی لورنز نقش می بست و او را دنبال می کرد و از تعقیب غاز امتناع می کرد. یک غاز حتی می تواند در قطار اسباب بازی نقش ببندد و غازهای دیگر، حتی مادر خود را نادیده بگیرد. بعداً، در بزرگسالی، این غازها حتی قطارهای اسباب بازی را برای شریک زندگی خود انتخاب کردند (که برای غازها – یا قطارها خوب نبود). لورنز برای این کار در سال 1973 برنده جایزه نوبل شد.

ما حداقل برای سی سال از مطالعات حیوانی می‌دانیم که تجربه‌های اولیه طعم تغییر می‌کند که کدام غذاها بعداً ترجیح داده می‌شوند. در طی پنج سال پس از دریافت جایزه نوبل لورنز، چاپ غذا در قاپیدن لاک‌پشت‌ها، مرغ‌ها، مرغان دریایی، سگ‌ها و گربه‌ها نشان داده شده بود.

نوزادان انسان نیز از طریق چاپ کردن یاد می گیرند، اگرچه نوزاد ما پیچیده تر، بخشنده تر است و در یک پنجره حساس طولانی تر رخ می دهد. به ویژه نوزادان انسان روی غذا نقش می بندند. این یک مکانیسم بسیار سازگار است — اما در نیمه دوم قرن بیستم ما ناخواسته فرزندان خود را در سلیقه ها و بافت های نادرست نقش بسته ایم. آنها به دنبال غذاهای ناسالم و وعده های غذایی بچه ها می روند و هلو یا گوجه فرنگی رسیده و خوشمزه مملو از مواد مغذی را که بدنشان هوس می کند نادیده می گیرند.

Feeding Baby Green پنجره‌های کلیدی فرصت‌ها را برای فرزندانمان آشکار می‌کند، و اینکه چگونه این نقش نه تنها با استفاده از چشایی، بلکه با استفاده از تمام حواس، از بارداری تا سن 2 سالگی (و بعد از آن – با فصل آخر که یک نمای کلی تا سن 9 سالگی).

در هسته خود، Feeding Baby Green یک رویکرد انقلابی برای پرورش هوش تغذیه ای است، توانایی مناسب برای سن برای تشخیص و لذت بردن از مقادیر سالم غذای عالی. بارداری و دو سال اول زندگی دریچه‌های حیاتی برای یادگیری هوش تغذیه‌ای هستند که یک رشته مهم و تازه توصیف شده از رشد است. اکثر بچه های آمریکایی چند دهه اخیر از نظر تغذیه با تاخیر مواجه شده اند. خوشبختانه، این به راحتی قابل درمان است.


The new ”baby feeding bible” from the award-wining author of Raising Baby Green

Called the ”Al Gore of Parenting” by Parenting Magazine, Dr. Alan Greene has written the follow up to his best-selling book and offers parents a definitive guide for making nutritionally-sound decisions for their children. Offers parents green choices for feeding children from when they are in the womb through toddler years.

This unique guide includes advice on how to transform a baby’s eating habits that will positively impact their health and development for the rest of their lives. Dr. Greene has included everything a parent needs to know about creating healthy, nutritious meals that help avoid childhood obesity, and prevent childhood disease. This must-have resource

  • Shows how what a mother eats during pregnancy effects her baby’s health and eating habits for years after birth
  • Provides the definitive guide to ”green” feeding for babies from pregnancy to toddlers
  • Filled with practical tips and advice for selecting and preparing earth friendly meals for babies
  • Shows the health benefits for babies who eat ”green” with innate nutritional intelligence
  • The crucial follow-up to the best-selling book Raising Baby Green

In addition to working in his medical practice, Dr. Alan Greene makes regular appearances on the Today show and writes articles for the New York Times.

It’s Time for a Delicious Revolution By Dr. Alan Greene

Konrad Lorenz made his mark by studying a special type of learning where key exposures during a critical and sensitive window of development can have a lasting influence – a process he called imprinting. The famous example of this is imprinting in geese. Newly hatched goslings are programmed to follow the first moving objects they see. They quickly become imprinted on this object and will move their little feet fast to keep up with it. This is highly adaptive. Most of the time. Usually this moving magnet is the gosling’s mother.

Photo by Howard Schoenberger

Lorenz showed, however, that if he were the first mover that a gosling saw, it would be imprinted on Lorenz and follow him about, refusing to follow a goose. A goose could even imprint on a toy train and ignore other geese, even its own mother. Later, as adults, these geese would even choose toy trains for their life partners (which didn’t work out well for the geese — or the trains). Lorenz won the Nobel Prize for this work in 1973.

We’ve known for at least thirty years from animal studies that very early flavor experiences change which foods will later be preferred. Within five years of Lorenz’s Nobel Prize, food imprinting had already been demonstrated in snapping turtles, chickens, gulls, dogs, and cats.

Human babies also learn by imprinting, though ours is more complex, more forgiving, and occurs during a longer critical window. In particular human babies imprint on food. This is a highly adaptive mechanism — but in the second half of the twentieth century we have unwittingly imprinted our children on the wrong tastes and textures. They will chase after junk food and kids meals, and ignore a delicious, ripe peach or tomato packed with nutrients their bodies crave.

Feeding Baby Green unveils the key windows of opportunities for our children, and how the imprinting occurs using not just taste but all of the senses, from pregnancy through age 2 (and beyond — with a final chapter giving an overview up to age 9).

At its core, Feeding Baby Green is a revolutionary approach to cultivating Nutritional Intelligence, the age-appropriate ability to recognize and enjoy healthy amounts of great food. Pregnancy and the first two years of life are critical windows for learning Nutritional Intelligence, an important, newly described strand of development. Most American kids of the last few decades are Nutritionally Delayed. Thankfully, this is easy to remedy.

دانلود کتاب «تغذیه کودک سبز: برنامه دوستدار زمین برای تغذیه سالم و ایمن در دوران بارداری، کودکی و فراتر از آن»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید