دانلود کتاب Extraction of organic analytes from foods: a manual of methods (به فارسی: استخراج آنالیت های آلی از غذاها: کتابچه راهنمای روش ها) نوشته شده توسط «R Self»
اطلاعات کتاب استخراج آنالیت های آلی از غذاها: کتابچه راهنمای روش ها
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Royal Society of Chemistry
نویسنده: R Self
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 410
حجم کتاب: 9 مگابایت
کد کتاب: 0854045929 , 9780854045921
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب استخراج آنالیت های آلی از غذاها: کتابچه راهنمای روش ها
این کتاب به عنوان راهنمای آزمایشگاهی روش های مورد استفاده برای تهیه و استخراج ترکیبات شیمیایی آلی از منابع غذایی طراحی شده است. ایده هایی در مورد چگونگی تسهیل پیشرفت به سمت اتوماسیون کامل سنجش، و همچنین پیشنهاد سنجش برای مجهولات با مقایسه با روش های شناخته شده ارائه می دهد.
شروع با مقدمه ای بر روش استخراج، استخراج مواد آلی سپس آنالیتهای مواد غذایی از طریق آمادهسازی نمونه، تکنیکهای استخراج (تقطیر، حلپذیری، تقطیر، جذب و انتشار) و کاربردها پیشرفت میکنند. شاخصهای موضوعی برای کاربردها بر اساس کالا، روش، کلاس شیمیایی و آنالیت سازماندهی شدهاند و نمونههای مفیدی از منابع از ادبیات را برای نشان دادن توسعه تاریخی تکنیکها ارائه میکنند. نمونههایی از روشهایی که مقایسه شده، ترکیب شدهاند یا در آزمایشهای مشترک مورد استفاده قرار گرفتهاند، همبسته شدهاند و برای شکلگیری آغاز یک پایگاه داده استفاده شدهاند که میتواند برای ارائه منبع مرجع آزمایشگاهی گسترش و بهروزرسانی شود.
ساختار منطقی و با نمونه های متعدد، استخراج آنالیت های آلی از غذاها برای تحلیلگران مواد غذایی به عنوان مرجع و راهنمای آموزشی بسیار ارزشمند خواهد بود. علاوه بر این، بخشهای مقدماتی در هر فصل با در نظر گرفتن دانشجویان علوم و صنایع غذایی نوشته شده است که این عنوان را به عنوان مهمی برای کتابخانههای دانشگاهی تبدیل کرده است.
This book is designed as a laboratory manual of methods used for the preparation and extraction of organic chemical compounds from food sources. It offers ideas on how to facilitate progress towards the total automation of the assay, as well as proposing assays for unknowns by comparison with known methods.
Beginning with an introduction to extraction methodology, Extraction of Organic Analytes from Foods then progresses through sample preparation, extraction techniques (partition, solvation, distillation, adsorption and diffusion) and applications. Subject indices for the applications are organised by commodity, method, chemical class and analyte, and provide useful examples of references from the literature to illustrate historical development of the techniques. Examples of methods that have been compared, combined or used in collaborative trials have been correlated and used to form the beginnings of a database that can be expanded and updated to provide a laboratory reference source.
Logically structured and with numerous examples, Extraction of Organic Analytes from Foods will be invaluable to practising food analysts as both a reference and training guide. In addition, the introductory sections in each chapter have been written with food science and technology students in mind, making this an important title for academic libraries.
دانلود کتاب «استخراج آنالیت های آلی از غذاها: کتابچه راهنمای روش ها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.