دانلود کتاب Espresso Extraction: Measurement and Mastery (به فارسی: استخراج اسپرسو: اندازه گیری و تسلط) نوشته شده توسط «Rao – Scott»
اطلاعات کتاب استخراج اسپرسو: اندازه گیری و تسلط
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Scott Rao Coffe Books
نویسنده: Rao – Scott
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
حجم فایل: 1.15 مگابایت
توضیحات کتاب استخراج اسپرسو: اندازه گیری و تسلط
عصاره گیری اسپرسو: اندازه گیری و تسلط ادامه بسیار فنی کتاب راهنمای باریستای حرفه ای است. باریستی که بر کارهای قبلی اسکات تسلط داشته است، از مطالب جدید این کتاب الکترونیکی فشرده و ایده های اصلی متعدد لذت خواهد برد. EEMM موضوعاتی مانند پروفایل فشار، طراحی سبد پورتافیلتر و استفاده پیشرفته از رفرکتومتر قهوه را بررسی می کند. اسکات همچنین در مورد موضوع رایج فعلی در مورد چگونگی تولید قهوه خوشمزه با استخراج تا 23% بحث می کند، ایده ای که او در سال 2010 پیشگام بود.�
دانلود کتاب «استخراج اسپرسو: اندازه گیری و تسلط»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.