کتاب الکترونیکی

استخراج اسپرسو: اندازه گیری و تسلط

Espresso Extraction: Measurement and Mastery

دانلود کتاب Espresso Extraction: Measurement and Mastery (به فارسی: استخراج اسپرسو: اندازه گیری و تسلط) نوشته شده توسط «Rao – Scott»


اطلاعات کتاب استخراج اسپرسو: اندازه گیری و تسلط

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Scott Rao Coffe Books

نویسنده: Rao – Scott

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2013

حجم فایل: 1.15 مگابایت

توضیحات کتاب استخراج اسپرسو: اندازه گیری و تسلط

عصاره گیری اسپرسو: اندازه گیری و تسلط ادامه بسیار فنی کتاب راهنمای باریستای حرفه ای است. باریستی که بر کارهای قبلی اسکات تسلط داشته است، از مطالب جدید این کتاب الکترونیکی فشرده و ایده های اصلی متعدد لذت خواهد برد. EEMM موضوعاتی مانند پروفایل فشار، طراحی سبد پورتافیلتر و استفاده پیشرفته از رفرکتومتر قهوه را بررسی می کند. اسکات همچنین در مورد موضوع رایج فعلی در مورد چگونگی تولید قهوه خوشمزه با استخراج تا 23% بحث می کند، ایده ای که او در سال 2010 پیشگام بود.�


Espresso Extraction: Measurement and Mastery is the highly technical follow-up to The Professional Barista’s Handbook. Baristi who have mastered Scott’s earlier work will enjoy this compact ebook’s new material and numerous original ideas. EEMM examines topics such as pressure profiling, portafilter basket design, and advanced use of the coffee refractometer. Scott also discusses the current popular topic of how to produce delicious coffee at extractions as high as 23%, an idea he pioneered in 2010.�

دانلود کتاب «استخراج اسپرسو: اندازه گیری و تسلط»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید