کتاب الکترونیکی

دایره المعارف آبزی پروری

Encyclopedia of Aquaculture

دانلود کتاب Encyclopedia of Aquaculture (به فارسی: دایره المعارف آبزی پروری) نوشته شده توسط «Robert R. Stickney»


اطلاعات کتاب دایره المعارف آبزی پروری

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley

نویسنده: Robert R. Stickney

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 1067

حجم کتاب: 23 مگابایت

کد کتاب: 9780471291015 , 0471291013

توضیحات کتاب دایره المعارف آبزی پروری

Книга Encyclopedia of Aquaculture Encyclopedia of Aquaculture. : 0) ارزیابی:بررسی “…یک مرجع جامع و یک مرحله ای…” — چکیده علوم و فناوری غذایی، جلد 32/11، 2000″ دایره المعارف آبزی پروری باید به عنوان مفیدترین کتاب مرجع، اگر تا حدودی انتخابی، برای یک کتاب مرجع باشد. مخاطبانی که درگیر آبزی پروری، ماهیگیری تفریحی و مدیریت زیست محیطی هستند.” (Aquaculture International, Vol. 8, 2000) “…یک مرجع جامع و تک مرحله ای…” (Food Science & Technology Abstracts, Vol 32/11, 2000)” جدید و منحصر به فرد، این دایره المعارف به طرز تحسین برانگیزی ارائه می کند -بخش مطالب به روز و آموزنده.” (انتخاب، جلد 39، شماره 5، ژانویه 2002) “این جلد چشمگیر اولین اثر در نوع خود است که حوزه رو به رشد را در بر می گیرد … در یک دانشنامه دانشنامه … کتابخانه های عمومی … و کتابخانه های دانشگاهی با آبزی پروری برنامه‌ها می‌خواهند روی این منبع مهم و منحصر به فرد سرمایه‌گذاری کنند.” (American Reference Books Annual, Vol. 33) توضیحات محصول یک مرجع جامع و یک مرحله ای به علم، فناوری و اقتصاد آبزی پروری پیشرفت های تکنولوژیکی، همراه با فشارهای فزاینده تولید جهانی غذا، آبزی پروری را در دهه های اخیر به طور چشمگیری تغییر داده است. و در حالی که انبوهی از کتاب ها و مقالات در جنبه های مختلف آن وجود داشته است، هیچ یک از اینها یک مرجع جامع واحد به این حوزه در حال تحول و جذاب ارائه نمی دهد. دایره المعارف آبزی پروری با تاکید بر روندهای فعلی و شیوه های پایدار، پوشش کامل A-to-Z را برای بسیاری از موضوعات علمی، فنی و اقتصادی که توسط این رشته در بر می گیرد، ارائه می کند. از ماهی ماهی تا فرهنگ زئوپلانکتون، بیش از 150 مدخل به موقع و معتبر مناطقی مانند: * گونه های اولیه در حال کشت در سراسر جهان، و همچنین گونه های در حال توسعه * خارپوستان، نرم تنان، سخت پوستان، و باله ماهی ها * آبزی پروری برای غذا، تحقیق، طعمه، آکواریوم، و بازیابی گونه های در حال انقراض * تکنیک های مدیریت برای کیفیت آب و خوراک و همچنین کنترل بیماری * سیستم های مختلف آبزی پروری – از تولید استخر تا شبکه های دریایی * مسائل زیست محیطی و امکان اقتصادی سیستم های بسته و فراساحل * طرح های تجاری، بازاریابی و فروش کامل دایره المعارف آبزی پروری با عکس ها، تصاویر، و نمودارها و همچنین ارجاع به ادبیات گسترده، منبعی مفید و قابل دسترس برای دانشمندان و متخصصان آبزی پروری و همچنین افرادی است که مایل به گسترش دانش خود در این زمینه هستند.


Книга Encyclopedia of Aquaculture Encyclopedia of Aquaculture Книги Энциклопедии Автор: Robert R. Stickney Год издания: 2000 Формат: pdf Издат.:Wiley-Interscience Страниц: 1063 Размер: 17,1 ISBN: 0471291013 Язык: Английский0 (голосов: 0) Оценка:Review”…a comprehensive, one-stop reference…” — Food Science & Technology Abstracts, Vol 32/11, 2000″The Encyclopedia of Aquaculture should serve as a most useful, if somewhat selective, reference book for a wide audience encompassing those involved in aquaculture, recreational fisheries and environmental management.” (Aquaculture International, Vol. 8, 2000)”…a comprehensive, one-stop reference…” (Food Science & Technology Abstracts, Vol 32/11, 2000)”New and unique, this encyclopedia admirably provides a cross-section of up-to-date and informative material.” (Choice, Vol. 39, No. 5, January 2002)”This impressive volume is the first work of its kind to cover the growing field…in an encyclopedic fromat…public libraries…and academic libraries with aquaculture programs…want to invest in this important and unique resource.” (American Reference Books Annual, Vol. 33) Product DescriptionA comprehensive, one-stop reference to the science, technology, and economics of aquaculture Technological advances, coupled with the mounting pressures of global food production, have dramatically changed aquaculture in recent decades. And while there has been an explosion of books and articles on its different facets, none of these provide a single comprehensive reference to this evolving and fascinating field. With an emphasis on current trends and sustainable practices, the Encyclopedia of Aquaculture presents complete A-to-Z coverage for a multitude of scientific, technical, and economic topics encompassed by the discipline. From abalone to zooplankton culture, over 150 timely and authoritative entries explore such areas as:* Primary species being cultured worldwide, as well as species under development* Echinoderms, molluscs, crustaceans, and finfishes* Aquaculture for food, research, bait, aquariums, and endangered species recovery* Management techniques for water and feed quality as well as disease control* Different aquaculture systems-from pond production to marine net-pens* Environmental issues and the economic feasibility of closed and offshore systems* Business plans, marketing, and salesComplete with photographs, illustrations, and graphs as well as references to the extensive literature, the Encyclopedia of Aquaculture is a handy, easily accessible resource for scientists and professionals in aquaculture as well as individuals wishing to expand their knowledge of the field.

دانلود کتاب «دایره المعارف آبزی پروری»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.