کتاب الکترونیکی

امولسیون ها، فوم ها و سوسپانسیون ها – اصول و کاربردها

Emulsions, Foams and Suspensions - Fundamentals and Applications

دانلود کتاب Emulsions, Foams and Suspensions – Fundamentals and Applications (به فارسی: امولسیون ها، فوم ها و سوسپانسیون ها – اصول و کاربردها) نوشته شده توسط «Laurier L. Schramm»


اطلاعات کتاب امولسیون ها، فوم ها و سوسپانسیون ها – اصول و کاربردها

موضوع اصلی: شیمی فیزیک

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-VCH

نویسنده: Laurier L. Schramm

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 465

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9783527307432 , 3527307435

توضیحات کتاب امولسیون ها، فوم ها و سوسپانسیون ها – اصول و کاربردها

تاکنون کتاب‌های علوم کلوئیدی یا نظری بوده‌اند، یا بر روی انواع خاصی از پراکندگی یا کاربردهای خاص متمرکز بوده‌اند. این اولین کتابی است که مقدمه ای یکپارچه در مورد ماهیت، شکل گیری و وقوع، پایداری، انتشار و استفاده از رایج ترین انواع پراکندگی کلوئیدی در صنایع مرتبط با فرآیند ارائه می کند.
تمرکز اولیه بر روی کاربرد اصول، توجه به فرآیندها و مشکلات عملی است. این کار هم به عنوان بخشی از درمان اصول، در صورت لزوم، و هم در بخش‌های جداگانه‌ای که به انواع خاصی از صنایع اختصاص دارد، انجام می‌شود. در تمام طول درمان، با اصول کلوئیدی و علم رابط مشترک برای هر نوع پراکندگی برای هر کلاس خصوصیات فیزیکی اصلی ارائه شده است، و به دنبال آن درمان‌های جداگانه ویژگی‌های منحصر به فرد امولسیون‌ها، فوم‌ها یا سوسپانسیون‌ها ارائه می‌شود.
نیمه اول کتاب اصول اساسی را معرفی می‌کند و خوانندگان را با تشکیل تعلیق و پایداری، خصوصیات و ویژگی‌های جریان آشنا می‌کند و بر جنبه‌های عملی در سراسر تأکید می‌کند. فصل‌های بعدی طیف وسیعی از کاربردها و مثال‌های صنعتی را مورد بحث قرار می‌دهند تا بر روش‌های مختلفی که با موفقیت به کار گرفته شده‌اند، تأکید کنند.
به طور کلی، این کتاب نشان می دهد که چگونه می توان به ساخت امولسیون ها، فوم ها و سوسپانسیون هایی با خواص مفید مختلف نزدیک شد، چگونه آنها را تکثیر کرد و چگونه از تشکیل آنها جلوگیری کرد یا در صورت لزوم آنها را بی ثبات کرد.
نویسنده فرض می‌کند که هیچ دانش قبلی در مورد شیمی کلوئید ندارد و با واژه‌نامه اصطلاحات کلیدی، ارجاع متقابل کامل و نمایه‌سازی، این امر برای دانشمندان و مهندسان فارغ‌التحصیل و حرفه‌ای که ممکن است با امولسیون‌ها، فوم‌ها یا سوسپانسیون‌ها مواجه شوند یا از آنها استفاده کنند، ضروری است. یا ترکیبی از آنها، چه در طراحی فرآیند، تولید صنعتی، یا در زمینه های تحقیق و توسعه مرتبط.


Until now colloid science books have either been theoretical, or focused on specific types of dispersion, or on specific applications. This then is the first book to provide an integrated introduction to the nature, formation and occurrence, stability, propagation, and uses of the most common types of colloidal dispersion in the process-related industries.
The primary focus is on the applications of the principles, paying attention to practical processes and problems. This is done both as part of the treatment of the fundamentals, where appropriate, and also in the separate sections devoted to specific kinds of industries. Throughout, the treatment is integrated, with the principles of colloid and interface science common to each dispersion type presented for each major physical property class, followed by separate treatments of features unique to emulsions, foams, or suspensions.
The first half of the book introduces the fundamental principles, introducing readers to suspension formation and stability, characterization, and flow properties, emphasizing practical aspects throughout. The following chapters discuss a wide range of industrial applications and examples, serving to emphasize the different methodologies that have been successfully applied.
Overall, the book shows how to approach making emulsions, foams, and suspensions with different useful properties, how to propagate them, and how to prevent their formation or destabilize them if necessary.
The author assumes no prior knowledge of colloid chemistry and, with its glossary of key terms, complete cross-referencing and indexing, this is a must-have for graduate and professional scientists and engineers who may encounter or use emulsions, foams, or suspensions, or combinations thereof, whether in process design, industrial production, or in related R&D fields.

دانلود کتاب «امولسیون ها، فوم ها و سوسپانسیون ها – اصول و کاربردها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.