کتاب الکترونیکی

فناوری های نوظهور برای پردازش مواد غذایی

Emerging Technologies for Food Processing

دانلود کتاب Emerging Technologies for Food Processing (به فارسی: فناوری های نوظهور برای پردازش مواد غذایی) نوشته شده توسط «Da-Wen Sun»


اطلاعات کتاب فناوری های نوظهور برای پردازش مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: Da-Wen Sun

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 762

حجم کتاب: 7 مگابایت

کد کتاب: 9780126767575 , 0126767572

توضیحات کتاب فناوری های نوظهور برای پردازش مواد غذایی

فناوری‌های نوظهور برای پردازش مواد غذایی مروری جامع از نوآوری‌ها در فرآوری مواد غذایی ارائه می‌کند، بر موضوعات حیاتی برای صنایع غذایی امروز تاکید می‌کند و روندهای تحقیق و توسعه آینده را مشخص می‌کند. این جلد شامل 27 فصل و در شش بخش تقسیم شده است که موضوعاتی مانند آخرین پیشرفت‌ها در پردازش غیر حرارتی، فناوری‌ها و استراتژی‌های جایگزین برای پردازش حرارتی، آخرین پیشرفت‌ها در یخچال مواد غذایی، و مباحث جاری در پردازش حداقلی سبزیجات، میوه‌ها، آبمیوه ها و غذاهای آماده طبخ و خنک و بسته بندی در فضای اصلاح شده برای غذاهای کم فرآوری شده.
* هر فصل توسط کارشناسان بین المللی نوشته شده است که نتایج تحقیقات کامل و بررسی های انتقادی را ارائه می دهد
* شامل فهرست جامعی از ادبیات اخیراً منتشر شده است
* موضوعاتی مانند فشار بالا، میدان های الکتریکی پالسی، پیشرفت های اخیر در گرمایش مایکروویو، و خنک کننده خلاء را پوشش می دهد.


Emerging Technologies for Food Processing presents a comprehensive review of innovations in food processing, stresses topics vital to the food industry today, and pinpoints the trends in future research and development. This volume contains 27 chapters and is divided into six parts covering topics such as the latest advances in non-thermal processing, alternative technologies and strategies for thermal processing, the latest developments in food refrigeration, and current topics in minimal processing of vegetables, fruits, juices and cook-chill ready meals and modified atmosphere packaging for minimally processed foods.
* Each chapter is written by international experts presenting thorough research results and critical reviews
* Includes a comprehensive list of recently published literature
* Covers topics such as high pressure, pulsed electric fields, recent developments in microwave heating, and vacuum cooling

دانلود کتاب «فناوری های نوظهور برای پردازش مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.