دانلود کتاب Emerging Technologies for Food Processing (به فارسی: فناوری های نوظهور برای پردازش مواد غذایی) نوشته شده توسط «Da-Wen Sun»
اطلاعات کتاب فناوری های نوظهور برای پردازش مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Da-Wen Sun
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 762
حجم کتاب: 7 مگابایت
کد کتاب: 9780126767575 , 0126767572
توضیحات کتاب فناوری های نوظهور برای پردازش مواد غذایی
فناوریهای نوظهور برای پردازش مواد غذایی مروری جامع از نوآوریها در فرآوری مواد غذایی ارائه میکند، بر موضوعات حیاتی برای صنایع غذایی امروز تاکید میکند و روندهای تحقیق و توسعه آینده را مشخص میکند. این جلد شامل 27 فصل و در شش بخش تقسیم شده است که موضوعاتی مانند آخرین پیشرفتها در پردازش غیر حرارتی، فناوریها و استراتژیهای جایگزین برای پردازش حرارتی، آخرین پیشرفتها در یخچال مواد غذایی، و مباحث جاری در پردازش حداقلی سبزیجات، میوهها، آبمیوه ها و غذاهای آماده طبخ و خنک و بسته بندی در فضای اصلاح شده برای غذاهای کم فرآوری شده.
* هر فصل توسط کارشناسان بین المللی نوشته شده است که نتایج تحقیقات کامل و بررسی های انتقادی را ارائه می دهد
* شامل فهرست جامعی از ادبیات اخیراً منتشر شده است
* موضوعاتی مانند فشار بالا، میدان های الکتریکی پالسی، پیشرفت های اخیر در گرمایش مایکروویو، و خنک کننده خلاء را پوشش می دهد.
* Each chapter is written by international experts presenting thorough research results and critical reviews
* Includes a comprehensive list of recently published literature
* Covers topics such as high pressure, pulsed electric fields, recent developments in microwave heating, and vacuum cooling
دانلود کتاب «فناوری های نوظهور برای پردازش مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.