دانلود کتاب Electronic irradiation of foods: an introduction to the technology (به فارسی: تابش الکترونیکی غذاها: مقدمه ای بر فناوری) نوشته شده توسط «R. B. Miller»
اطلاعات کتاب تابش الکترونیکی غذاها: مقدمه ای بر فناوری
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: R. B. Miller
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 298
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 0387237844 , 9780387237848 , 9780387283869
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب تابش الکترونیکی غذاها: مقدمه ای بر فناوری
این کتاب به بررسی فنآوریها و تکنیکهای پیادهسازی عملی مرتبط با تابش مواد غذایی با استفاده از منابع شتابدهنده تابش یونیزان، بهویژه پرتوهای الکترونی و اشعه ایکس اختصاص دارد. فصل های مقدماتی اثرات پرتوهای یونیزان بر موجودات بیولوژیکی و ترکیبات آلی شامل غذاها را خلاصه می کند و یک نمای کلی از فرآیند تابش مواد غذایی ارائه می دهد. فصل های بعدی جزئیات پرتو الکترونی و رسوب انرژی اشعه ایکس، فناوری های شتاب دهنده الکترون، سیستم های اسکن پرتو، سیستم های جابجایی مواد، طراحی محافظ، و ملاحظات کنترل فرآیند را پوشش می دهند. ضمائم مهم دزیمتری تشعشع، رادیواکتیویته القایی و تولید ازن را پوشش می دهند.
دانلود کتاب «تابش الکترونیکی غذاها: مقدمه ای بر فناوری»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.