دانلود کتاب Dietary magnesium: New research (به فارسی: منیزیم غذایی: تحقیقات جدید) نوشته شده توسط «Andrew W. Yardley»
اطلاعات کتاب منیزیم غذایی: تحقیقات جدید
موضوع اصلی: زیست شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Nova Science
نویسنده: Andrew W. Yardley
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 270
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9781606921098 , 1606921096
توضیحات کتاب منیزیم غذایی: تحقیقات جدید
منیزیم چهارمین ماده معدنی فراوان در بدن است و برای سلامتی ضروری است. تقریباً 50 درصد از کل منیزیم بدن در استخوان یافت می شود. نیمی دیگر عمدتاً در داخل سلول های بافت ها و اندام های بدن یافت می شود. تنها 1 درصد از منیزیم در خون یافت می شود، اما بدن سخت کار می کند تا سطح منیزیم خون را ثابت نگه دارد. منیزیم برای بیش از 300 واکنش بیوشیمیایی در بدن مورد نیاز است. به حفظ عملکرد طبیعی ماهیچه ها و اعصاب کمک می کند، ریتم قلب را ثابت نگه می دارد، از سیستم ایمنی سالم حمایت می کند و استخوان ها را قوی نگه می دارد. . علاقه فزاینده ای به نقش منیزیم در پیشگیری و مدیریت اختلالاتی مانند فشار خون بالا، بیماری های قلبی عروقی و دیابت وجود دارد. منیزیم غذایی در روده کوچک جذب می شود. منیزیم از طریق کلیه دفع می شود. این کتاب آخرین تحقیقات در این زمینه را ارائه می دهد.
دانلود کتاب «منیزیم غذایی: تحقیقات جدید»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.