دانلود کتاب Dictionary of Food Science and Nutrition (به فارسی: فرهنگ لغت علوم غذایی و تغذیه) نوشته شده توسط «A & C Black Publishers»
اطلاعات کتاب فرهنگ لغت علوم غذایی و تغذیه
موضوع اصلی: خارجی: انگلیسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: A & C Black Publishers
نویسنده: A & C Black Publishers
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 289
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 0713677848
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب فرهنگ لغت علوم غذایی و تغذیه
تعاریف ساده بیش از 6000 اصطلاح غذا و تغذیه در این مرجع جامع ارائه شده است. این منبع با پوشش موضوعاتی مانند نیازهای غذایی، شیمی، تهیه و جابجایی غذا، برچسب زدن و تولید مواد غذایی تجاری، برای دانشجویان، کارفرمایان و کارمندانی که با هر ظرفیتی با غذا کار می کنند ایده آل است.
دانلود کتاب «فرهنگ لغت علوم غذایی و تغذیه»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.