دانلود کتاب Dictionary of Food Ingredients (به فارسی: فرهنگ لغت مواد غذایی) نوشته شده توسط «Robert S. Igoe – Y.H. Hui»
اطلاعات کتاب فرهنگ لغت مواد غذایی
موضوع اصلی: آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: Robert S. Igoe – Y.H. Hui
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 233
حجم کتاب: 10 مگابایت
کد کتاب: 9780834219526 , 0834219522
نوبت چاپ: 4th ed.
توضیحات کتاب فرهنگ لغت مواد غذایی
منبعی که بیش از 1000 ماده غذایی شامل مواد طبیعی، مواد و افزودنی های مصنوعی تایید شده توسط FDA و ترکیبات فرآوری غذا را پوشش می دهد. مواد اصلی را بر اساس عملکرد گروه بندی می کند و ویژگی های هر گروه را توصیف می کند. همچنین شامل لیستی از غذاهای تایید شده اتحادیه اروپا است. نسخه قبلی: c1998. پوشش نرم. DLC: Food–Composition–Dictionaries.
دانلود کتاب «فرهنگ لغت مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.