کتاب الکترونیکی

فرهنگ لغت مواد غذایی

Dictionary of Food Ingredients

دانلود کتاب Dictionary of Food Ingredients (به فارسی: فرهنگ لغت مواد غذایی) نوشته شده توسط «Robert S. Igoe – Y.H. Hui»


اطلاعات کتاب فرهنگ لغت مواد غذایی

موضوع اصلی: آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Robert S. Igoe – Y.H. Hui

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 233

حجم کتاب: 10 مگابایت

کد کتاب: 9780834219526 , 0834219522

نوبت چاپ: 4th ed.

توضیحات کتاب فرهنگ لغت مواد غذایی

منبعی که بیش از 1000 ماده غذایی شامل مواد طبیعی، مواد و افزودنی های مصنوعی تایید شده توسط FDA و ترکیبات فرآوری غذا را پوشش می دهد. مواد اصلی را بر اساس عملکرد گروه بندی می کند و ویژگی های هر گروه را توصیف می کند. همچنین شامل لیستی از غذاهای تایید شده اتحادیه اروپا است. نسخه قبلی: c1998. پوشش نرم. DLC: Food–Composition–Dictionaries.


A resource covering over 1,000 food ingredients, including natural ingredients, FDA-approved artificial ingredients and additives, and food processing compounds. Groups principal ingredients by function, describing the characteristics of each group. Also includes a list of approved foods of the European union. Previous edition: c1998. Softcover. DLC: Food–Composition–Dictionaries.

دانلود کتاب «فرهنگ لغت مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.