دانلود کتاب Delivery and controlled release of bioactives in foods and nutraceuticals (به فارسی: تحویل و انتشار کنترل شده بیواکتیو در غذاها و مواد مغذی) نوشته شده توسط «Nissim Garti»
اطلاعات کتاب تحویل و انتشار کنترل شده بیواکتیو در غذاها و مواد مغذی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Woodhead Publishing Ltd
نویسنده: Nissim Garti
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 497
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 1845691458 , 9781845691455 , 9781845694210
توضیحات کتاب تحویل و انتشار کنترل شده بیواکتیو در غذاها و مواد مغذی
مواد فعال موجود در غذاها باید تا زمانی که لازم است کاملاً عملکردی داشته باشند و به طور مناسب حمل و تخلیه شوند تا اثر تغذیه ای مطلوب داشته باشند. سیستم های تحویل و رهاسازی کنترل شده یک راه اساسی برای دستیابی به این اهداف است. این کتاب مهم چگونگی بهینهسازی این سیستمها را برای به حداکثر رساندن خواص ارتقاء سلامت محصولات غذایی بررسی میکند. فصلهای آغازین عوامل مؤثر بر فراهمی زیستی مواد مغذی و روشهای آزمایش اثربخشی سیستم تحویل را بررسی میکنند. بخش دوم به مواد مورد استفاده و تکنیک های خاص برای تحویل و انتشار می پردازد. مزایا و معایب لیپیدهای ساختاریافته، امولسیونهای میکرو و نانو، مواد مشتق از پروتئین غذا، کمپلکسها و مزدوجهای بیوپلیمرها و نشاسته بهعنوان یک ماده کپسولهسازی برای تحویل مواد غذایی کاربردی، همگی در نظر گرفته شدهاند. بخش سوم در مورد تحویل و آزادسازی کنترل شده مواد غذایی خاص مانند آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها، اسید فولیک، پروبیوتیک ها، روغن ماهی و پروتئین ها بحث می کند. بخش IV مسائل نظارتی و روندهای آتی در بیواکتیوها و مواد مغذی را پوشش می دهد. توسط یک متخصص برجسته در این زمینه ویرایش شده است، تحویل و انتشار کنترل شده بیواکتیو در غذاها و مواد مغذی یک مرجع ارزشمند برای کسانی است که در صنایع غذایی و به ویژه کسانی که در حال توسعه مواد مغذی هستند.
دانلود کتاب «تحویل و انتشار کنترل شده بیواکتیو در غذاها و مواد مغذی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.