کتاب الکترونیکی

تحویل و انتشار کنترل شده بیواکتیو در غذاها و مواد مغذی

Delivery and controlled release of bioactives in foods and nutraceuticals

دانلود کتاب Delivery and controlled release of bioactives in foods and nutraceuticals (به فارسی: تحویل و انتشار کنترل شده بیواکتیو در غذاها و مواد مغذی) نوشته شده توسط «Nissim Garti»


اطلاعات کتاب تحویل و انتشار کنترل شده بیواکتیو در غذاها و مواد مغذی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Woodhead Publishing Ltd

نویسنده: Nissim Garti

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 497

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 1845691458 , 9781845691455 , 9781845694210

توضیحات کتاب تحویل و انتشار کنترل شده بیواکتیو در غذاها و مواد مغذی

مواد فعال موجود در غذاها باید تا زمانی که لازم است کاملاً عملکردی داشته باشند و به طور مناسب حمل و تخلیه شوند تا اثر تغذیه ای مطلوب داشته باشند. سیستم های تحویل و رهاسازی کنترل شده یک راه اساسی برای دستیابی به این اهداف است. این کتاب مهم چگونگی بهینه‌سازی این سیستم‌ها را برای به حداکثر رساندن خواص ارتقاء سلامت محصولات غذایی بررسی می‌کند. فصل‌های آغازین عوامل مؤثر بر فراهمی زیستی مواد مغذی و روش‌های آزمایش اثربخشی سیستم تحویل را بررسی می‌کنند. بخش دوم به مواد مورد استفاده و تکنیک های خاص برای تحویل و انتشار می پردازد. مزایا و معایب لیپیدهای ساختاریافته، امولسیون‌های میکرو و نانو، مواد مشتق از پروتئین غذا، کمپلکس‌ها و مزدوج‌های بیوپلیمرها و نشاسته به‌عنوان یک ماده کپسوله‌سازی برای تحویل مواد غذایی کاربردی، همگی در نظر گرفته شده‌اند. بخش سوم در مورد تحویل و آزادسازی کنترل شده مواد غذایی خاص مانند آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها، اسید فولیک، پروبیوتیک ها، روغن ماهی و پروتئین ها بحث می کند. بخش IV مسائل نظارتی و روندهای آتی در بیواکتیوها و مواد مغذی را پوشش می دهد. توسط یک متخصص برجسته در این زمینه ویرایش شده است، تحویل و انتشار کنترل شده بیواکتیو در غذاها و مواد مغذی یک مرجع ارزشمند برای کسانی است که در صنایع غذایی و به ویژه کسانی که در حال توسعه مواد مغذی هستند.


Active ingredients in foods must remain fully functional for as long as necessary and be transported and discharged appropriately to have the desired nutritional effect. Delivery and controlled release systems are an essential way to achieve these aims. This important book reviews how to optimize these systems to maximize the health-promoting properties of food products. Opening chapters review factors affecting nutrient bioavailability and methods to test delivery system efficacy. Part II addresses materials used and specific techniques for delivery and release. The benefits and drawbacks of structured lipids, micro- and nano-emulsions, food-protein-derived materials, complexes and conjugates of biopolymers, and starch as an encapsulation material for delivery of functional food ingredients, are all considered. Part III discusses the delivery and controlled release of particular nutraceuticals such as antioxidants and vitamins, folic acid, probiotics, fish oils and proteins. Part IV covers regulatory issues and future trends in bioactives and nutraceuticals. Edited by a leading expert in the field, Delivery and controlled release of bioactives in foods and nutraceuticals will be a valuable reference for those working in the food industry and particularly those developing nutraceuticals.

دانلود کتاب «تحویل و انتشار کنترل شده بیواکتیو در غذاها و مواد مغذی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.