کتاب الکترونیکی

علوم و فنون لبنیات

Dairy Science and Technology

دانلود کتاب Dairy Science and Technology (به فارسی: علوم و فنون لبنیات) نوشته شده توسط «P. Walstra – Pieter Walstra – Jan T. M. Wouters – Tom J. Geurts»


اطلاعات کتاب علوم و فنون لبنیات

موضوع اصلی: علمی-محبوب

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC/Taylor & Francis

نویسنده: P. Walstra – Pieter Walstra – Jan T. M. Wouters – Tom J. Geurts

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 768

حجم کتاب: 13 مگابایت

کد کتاب: 9780824727635 , 0-8247-2763-0

نوبت چاپ: 2nd ed

توضیحات کتاب علوم و فنون لبنیات

ویرایش دوم بر اساس گستره نسخه قبلی خود، علوم و فناوری لبنیات، آخرین اطلاعات را در مورد تبدیل کارآمد شیر به محصولات با کیفیت بالا ارائه می دهد. این بر اصول تحولات فیزیکی، شیمیایی، آنزیمی و میکروبی تمرکز دارد.

نویسندگان، مربیان و پژوهشگران بسیار معتبر، محتوای این کتاب را به چهار بخش تقسیم می‌کنند. بخش اول، شیر، شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی شیر را مورد بحث قرار می دهد. این بخش علاوه بر ارائه دانش در مورد خواص شیر، مبنایی برای درک آنچه در طول فرآوری، جابجایی و نگهداری اتفاق می‌افتد را تشکیل می‌دهد. بخش دوم، فرآیندها، عملیات واحد اصلی مورد استفاده برای تولید محصولات شیر ​​را نشان می‌دهد و تأثیر متغیرهای محصول و فرآیند خاص را بر محصولات حاصل نشان می‌دهد.

در بخش سوم، محصولات، این کتاب اطلاعات مربوط به مواد خام و پردازش را در ارتباط با ساخت محصولات یکپارچه می کند. این بخش همچنین رویه های لازم برای اطمینان از ایمنی مصرف کننده، کیفیت محصول و کارایی فرآیند را توضیح می دهد. بخش چهارم، پنیر، فرآیندها و دگرگونی‌ها (فیزیکی، بیوشیمیایی، و میکروبی) مربوط به ساخت و رسیدن پنیر را توصیف می‌کند، که از جنبه‌های عمومی شروع می‌شود و بعداً گروه‌های خاصی از پنیرها را مورد بحث قرار می‌دهد.

یک منبع مهم، علوم و فناوری لبنیات، ویرایش دوم، درک کاملی از ترکیب و خواص شیر و تغییراتی که در شیر و فرآورده‌های آن در طول پردازش و ذخیره‌سازی رخ می‌دهد، ارائه می‌دهد.


Building upon the scope of its predecessor, Dairy Science and Technology, Second Edition offers the latest information on the efficient transformation of milk into high-quality products. It focuses on the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformations.

The authors, highly regarded educators and researchers, divide the content of this book into four parts. Part I, Milk , discusses the chemistry, physics, and microbiology of milk. In addition to providing knowledge of milk properties, this section forms the basis for understanding what happens during processing, handling, and storage. Part II, Processes , illustrates the main unit operations used to manufacture milk products and highlights the influence certain product and process variables have on resulting products.

In Part III, Products , the book integrates information on raw materials and processing as they relate to the manufacture of products. This section also explains the procedures necessary to ensure consumer safety, product quality, and process efficiency. Part IV, Cheese , describes the processes and transformations (physical, biochemical, and microbial) relating to the manufacture and ripening of cheese, starting with generic aspects and later discussing specific groups of cheeses. 

An important resource, Dairy Science and Technology, Second Edition provides a thorough understanding of milk’s composition and properties and the changes that occur in milk and its products during processing and storage.  

دانلود کتاب «علوم و فنون لبنیات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.