دانلود کتاب Dairy processing & quality assurance (به فارسی: فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت) نوشته شده توسط «Ramesh C. Chandan – Arun Kilara – Nagendra Shah»
اطلاعات کتاب فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Blackwell
نویسنده: Ramesh C. Chandan – Arun Kilara – Nagendra Shah
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 589
حجم کتاب: 8 مگابایت
کد کتاب: 0-8138-2756-6 , 978-0-813-82756-8
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت
فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت شرح کاملی از مراحل فرآوری و ساخت شیر بازار و محصولات لبنی عمده از دریافت مواد اولیه تا بسته بندی محصولات از جمله جنبه های تضمین کیفیت را ارائه می دهد. پوشش شامل محصولات شیر مایع است. شیر و ماست پرورشی؛ کره و اسپرد؛ پنیر؛ شیر تبخیر شده و تغلیظ شده؛ شیرهای خشک؛ آب پنیر و محصولات آب پنیر؛ بستنی و دسرهای منجمد؛ دسرهای یخچالی؛ تغذیه و سلامت؛ استراتژی های توسعه محصول جدید؛ سیستم های بسته بندی؛ و فن آوری های نگهداری غیر حرارتی؛ سیستم های مدیریت ایمنی و کیفیت؛ و آنالیز آزمایشگاهی لبنیات
دانلود کتاب «فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.