کتاب الکترونیکی

فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت

Dairy processing & quality assurance

دانلود کتاب Dairy processing & quality assurance (به فارسی: فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت) نوشته شده توسط «Ramesh C. Chandan – Arun Kilara – Nagendra Shah»


اطلاعات کتاب فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Ramesh C. Chandan – Arun Kilara – Nagendra Shah

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 589

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 0-8138-2756-6 , 978-0-813-82756-8

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت

فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت شرح کاملی از مراحل فرآوری و ساخت شیر ​​بازار و محصولات لبنی عمده از دریافت مواد اولیه تا بسته بندی محصولات از جمله جنبه های تضمین کیفیت را ارائه می دهد. پوشش شامل محصولات شیر ​​مایع است. شیر و ماست پرورشی؛ کره و اسپرد؛ پنیر؛ شیر تبخیر شده و تغلیظ شده؛ شیرهای خشک؛ آب پنیر و محصولات آب پنیر؛ بستنی و دسرهای منجمد؛ دسرهای یخچالی؛ تغذیه و سلامت؛ استراتژی های توسعه محصول جدید؛ سیستم های بسته بندی؛ و فن آوری های نگهداری غیر حرارتی؛ سیستم های مدیریت ایمنی و کیفیت؛ و آنالیز آزمایشگاهی لبنیات


Dairy Processing and Quality Assurance gives a complete description of the processing and manufacturing stages of market milk and major dairy products from the receipt of raw materials to the packaging of the products, including quality assurance aspects. Coverage includes fluid milk products; cultured milk and yogurt; butter and spreads; cheese; evaporated and condensed milk; dry milks; whey and whey products; ice cream and frozen desserts; refrigerated desserts; nutrition and health; new product development strategies; packaging systems; and nonthermal preservation technologies; safety and quality management systems; and dairy laboratory analysis.

دانلود کتاب «فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.